Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki esetleg nem tudná a...

Valaki esetleg nem tudná a játék/játékok nevét?

Figyelt kérdés
Régen kisebb koromba játszottam egy olyasmi játékkal ennyi maradt meg most : "Valami hídon kellett átmenni egy várba , és védeni a kaput hogy valami szörnyek be ne törjék meg az elején valami piacnál kezdünk egy csávóval és valami véres szörny van bent és nekem ilyen kardom van és harcolok , meg egy pályából annyi hogy ilyen jégoszlopok hulottak le , és közbe támadtak engem szörnyek vagy katonák már nem emlékszem." Egy másikból csak annyira emlékszem hogy valami csávó kitépte a másiknak a szívét. És volt még egy az valami olyan volt hogy egy hajóról vagy valamiről lőni kellett ilyen kis háát talán kockákat , amik széthullottak ha jól emlékszek valamelyikbe többször is bele kellett lőni , hogy szétessen volt ilyesmi hog piac , kalózhajó . De elég homályos minden . Aki esetleg valamelyik felismerte mondjon már egy játéknevet , bár ebből aligha meg lehet állapítani sajnos :/ .

2015. máj. 27. 13:27
 1/2 Drandox válasza:
Nem tudom, hogy ez lesz-e az a játék, de a leírásból mindegyik ráillik egy játékra, de közel sem biztos, hoy ezzel játszottál. World of Warcraft, ott minden lehetséges, amit itt leírtál.
2015. máj. 27. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem az , :)
2015. máj. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!