Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez mit jelent? (The sims free...

Ez mit jelent? (The sims free play)

Figyelt kérdés

Hiába próbáltam lefordítani nem értem mit kell tennem:

"This is the AWESOME Teen Idool Mansion!Only famous teen idols can live here.If you want it,you will have to upgrade The Famous Sim Town Sign to level 3"

a zöld kéz megy aki válaszol!

2015. máj. 26. 21:45
 1/7 Ak0sgfx válasza:
0%
Ez egy ingyenes játék. Én is játszottam vele, le is töltöttem, nekem jól megy és nem lehet megunni egy nap alatt.
2015. máj. 26. 22:55
 2/7 Ak0sgfx válasza:
Nem kellet volna lepontozni, mivel nekem ebben igazam van. Lehet mondani nekem, hogy nem mondok igazat, de ebben sajnos igazam van.
2015. máj. 27. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
mocsod?Milyen lepomtozás?még nem értékeltem,hisz értelmes választ nem kaptam!!
2015. máj. 27. 14:46
 4/7 Kaileena2 válasza:
ha jól értem fel kell fejlesztened a városod híres sim város 3.szintjére vagy mi,hogy megkapd szuper tini idol házat
2015. máj. 27. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

(Mielőtt leszólnátok, nem én pontoztalak le.)

A személy aki lepontozott valószínűleg azért tette, mert te nagyon nem a kérdésre válaszoltál. Elmondtad a véleményed a játékról, holott egy fordítást kértek.

A kérdésre válaszolva:

(Nem vagyok valami angol zseni, úgyhogy csak kb fordítást tudok neked mondani)

"Ez a DÖBBENETES Tini Bálvány(imádott személy jelentésben) Kúria/Kastély! Csak híres tini bálványok élhetnek itt. Ha akarod ezt, a 3. szintre kell fejleszd A Híres Sim Város Jelzést"

2015. máj. 27. 17:21
 6/7 telferi válasza:

Az a lényeg, hogy ha ebben a kastélyban, vagy miben akarsz élni, akkor ezt az úgynevezett "The Famous Sim Town"-t kell kell frissíteni 3-as szintre.( Bocs, nem nagyon értek a Simshez :D) Remélem, elég kielégítő választ adtam.

UI.: A Google Fordító és egy kis angol-magyar szótár segített volna neked :)

2015. máj. 27. 17:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!

értem az angol szöveget nagyjából csak azt higy hogy kell csinálni a mi a feladat

2015. máj. 27. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!