Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA5, EZT MÉRT ILYENRE CSINÁLTÁK?

GTA5, EZT MÉRT ILYENRE CSINÁLTÁK?

Figyelt kérdés
Akármennyivel megyek a játékban, ha hozzáérek a lassításhoz satura befékez :D Mért nem lehet normálisan lassítani fékcsikorgás nélkül mint a GTA4 ben? Vagy mint általában? :D pc-n játszok és tök érdekes hogy megyek a faja kis kocsival nem barmolok szét semmit megállnék a másik mögött és fikcsikor fékcsikor fékcsikor azt mentem 50 el :D

2015. máj. 24. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ps3-on nem volt ilyen gond.
2015. máj. 24. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem PC-n sincs ilyen gond.

Fura, én pont a GTA IV autóinak kezelhetetlenségét utáltam, szinte vezethetetlen volt az összes kocsi.

2015. máj. 24. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:
igen érdekesen hatott a gravitáció a 4-ben a kocsikra ilyen hold fíling:D viszont ott szépen nyugisan fékeztek a kocsik. igen első: ps3-on nekem se volt gond mert ott az alsókkal tudsz fékezni szépen, de azt is csak akkor ha nagyon finoman nyomod le kb. na mind1 nem azt mondom hogy rossz, de tök érdekes hogy így tudsz meg álni velük hogy padlófék még ha 30 al mész akkor is :D
2015. máj. 24. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A 4-nak az írányítását én is utáltam. Szerintem túlzásba estek ott,főleg mikor üldözni kellett valakit benne.
2015. máj. 24. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!