J0keer kérdése:
EA Origin fiókom valószínüleg kitörlődött, de hogy tudnám vissza szerezni a rajta lévő játékot?
Figyelt kérdés
Az a helyzett egyszer mevettem a Battlefield 3mat és regisztrálnom kellet az EA Originra majd beütnöm a CD kulcsot. Ez mind szép és jó, meg játszottam is vele. A baj ott kezdőtött amikor a fiókhoz csatolt E-mail cím megszünt (köszönöm Citromail!) és nem tudtam belépni a fiókomba...(meg talán a jelszót is elfelejtettem) Na szóval csináltam egy másikat (2 év után) és próbáltam felrakni a Battlefield 3mat ugyanazzal a CD kulcsal, de azt írta ki hogy: "ezt a kódot már felhasználták" oké megértettem. A kérdés meg az lenne, hogyan tudnám bizonyítani, hogy enyém a cd kulcs meg a játék is? Hol tudnék velük kapcsolatba lépni ? (kb mint a Steamnél) mert az oldalon előre meghatározott kérdésekre találtam csak választ ami rajtam nem segít.2015. máj. 24. 17:56
1/3 anonim válasza:
Sajna az Origin fiókod a regisztrációkor használt email címedhez van kötve, úgyhogy valószínűleg buktad az egészet. Az új jelszót, megerősítő kódokat is erre az emailre küldenék el, telefonon nem lehet intézni.
Többek között ezért gyűlölöm a magyar email szolgáltatókat.
Próbáld meg az EA segélyvonalát (magyar nyelvű):
2/3 anonim válasza:
belépsz az Origin accountodra a régen megadott névvel és jelszóval, majd a profilnál átállítod az e-mailt a mostanidra.
Ha nem tudsz belépni a régi origin accountodba, nos, akkor vagy segít a support (egy normális angol levél nem árt), vagy nem.
3/3 anonim válasza:
Én kétszer vettem igénybe az EA segélyvonalát. A fenti linken megírtam a problémámat, és megadtam, hogy hívjanak vissza. Öt percen belül csörgött a telefonom, és tök normális magyar segítők pikk-pakk megoldották a gondomat. A köztudatban az EA köcs*g cégként szerepel, de nekem csak jó tapasztalataim vannak a vevőszolgálatukkal (főleg, hogy már nincs is magyar képviseletük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!