Szerintetek metin2-hun (GF), melyik karik a legerősebbek pvp-re?
Az első 4-et írjátok le köszi
1:?
2:?
3:?
4:?
Nehéz ezt meghatározni, mivel ugye cucc függő. Meg persze az sem midnegy, hogy ki irányítja. Értsd: Mentával is lehet úgy skillezni, hogy a skilljeit ne lehessen kikerülni. A karaktert jól kell ismerni, és jól kell irányítani. Ha ez emgvan, akkro a jó skilleket kell bevinni a megfelelő sorrendben. Természetesen P-re ki kell vinni a sklleket. A cuccok ugye +9, full félember, fzll kard-kétkezes-tőr védelem optok, ájulás immun stb... Ha ez mind megvan, akkor:
1. BM sura
2. mentális harcos
3. testi harcos
4. tőr ninja
Értem, csak mostanában nagyon sokan mondják, hogy a bm nem jó már pvp-re mert berakták a harmatokat stb.. és így túl sok lett ellene a védekezés:S
Köszi a választ!
Nekem bevált a BM minden szerón, mellesleg a kedvenc kasztom. :P
1: BM sura (Jó DPS, viszonylag magas védelem.)
2: WP sura (Varázslat kioltás bizonyos kasztok ellen csúnya dolgokat tud, na meg van sok védelme. :D)
3: menta (Sok védelem, erős skillek.)
4: tőr nindzsa(Szerintem a titkuk abban rejlik, hogy nem mosnak fogat, egyszerűen elkábítják az ellenfelet a leheletükkel. Lásd: Méreg felhő... Viszont tényleg erősek, engem BM surával is előfordult, hogy lekaszaboltak.)
esetleg 5: villám sámi (Őszintén nem próbáltam, de sokan dicsérik, a gyógyítás végett el is tudom képzelni, nem lehet könnyű kiütni.)
Nekem a testi nagyon nem jött be PvP-n, meg amúgy sem. Brutális DPS, de legalább olyan gyorsan fűbe is harap. Azt mondják akkor tud jó lenni PvP-n, ha tele van támadósebességgel, átható találattal. A többi PvP-s cuccban a "szokásos" kell neki, azokban az optokban egyet értek az előttem válaszolóval. Ugyanúgy igazat adok abban is, hogy ismerni kell az adott kasztot. A legjobb PvP-s karikat valóban nem könnyű így meghatározni, azért sem, mert attól is függ, melyik milyen kaszt ellen hogy szerepel.
Na, majdnem elfelejtettem... :D A bolhásom GF szerón még kicsi(30+), de elég kegyetlen PvP-s már most(12kk-s, +9-es, +4 kasztos köves 30as fegyó). A skilljeiből kiindulva, nagyobb szinten csak még jobb lesz. Ha van kedved kísérletezni, azt is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!