Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régi játék címe nem jut...

Régi játék címe nem jut eszembe. Mi lehet a címe?

Figyelt kérdés
Körülbelül 8 évvel ezelőtt játszottam egy online játékkal, ami úgy nézett ki hogy volt egy karaktered, volt egy kis kezelőfelület, ahol mindig volt egy kis rajzolt képecske, onnantól tudtál jobbra, balra, fel és le menni, minden nap kaptál egy bizonyos mennyiségű lépéspontot/cselekvéspontot, és útközben összeakadhattál ellenfelekkel akiket le kellett győzni és így fejlődni. Nem emlékszem a nevére, és azt se tudom létezik-e a még a játék. Magyarul volt az egész. Valaki emlékszik a nevére?

2015. máj. 24. 01:32
 1/6 anonim válasza:
Ha magyar nyelvű akkor az már rég nincs fent az interneten. Sajnos a magyar fejlesztésű játékok csak a készítők oldalain marad fenn. Persze én a régi singleplayer netes játékokra gondolok. Ha esetleg rémlik a név az oldalnak ahol régen játszottál ott érdemes lenne megnézni. Bár nem hiszem, hogy 8 év után fennmaradna az oldal de azért szurkolok;)
2015. máj. 24. 02:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Thrillion kincsei?
2015. máj. 24. 08:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Ne úgy képzeld el a játékot hogy pl.: a miniclip nevű oldalon belül egy játék. külön oldala volt.

Ahogy rákerestem a másik kommentelő válaszára, úgy kell elképzelni, olyan jellegű, van neki egy külön oldala, ami csak ez a játék. És ahogy ránéztem erre hasonlít is rá, de nem ez az sajnos. :(

2015. máj. 24. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
A játék kezelőfelülete és az egész oldal nagyon szolíd volt, fekete fehér és világos barna színen kívül nem igazán rémlik másfajta, kivéve a rádtámadó szörnyetegek, azok voltak csak szinesek. Amikor harcra került sor a képed melett bal és jobb oldalt volt egy "bal kéz" "jobb kéz" gomb, az egyikben varázslat lehetett másikban fegyver. Ami rémlik még hogy volt egy olyan kis szintű ellenség hogy "diszperziós sün". :)
2015. máj. 24. 15:48
 5/6 anonim válasza:
Szerintem a larkinorra gondolsz.
2015. júl. 4. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Úristen igen. Köszönöm szépen :) you da real mvp!
2015. júl. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!