Minecraft shader/mod, segítség! Melyik ez a shader?
Figyelt kérdés
Ebben a videóban láttam, de sajnos nem tudom melyik: https://www.youtube.com/watch?v=0K1-F19hebk Itt 0:12-től látszik, éjszaka pedig 1:23-tól. Az árnyékok más shaderekben is vannak ilyesmik, de éjszaka egyikben sem láttam világító vizet. Nagyon fontos lenne, már napok óta keresem! Előre is köszönöm!:)2015. máj. 22. 14:09
1/1 anonim válasza:
Keress utána, hogy "MINECRAFT shader mod" majd tölsd le tedd meg ugyanezt a "MINECRAFT forge"val majd Keress utána a windowsodban, hogy futtatás majd abba írd be, hogy %appdata% majd keresd meg ott a ".minecraft nevű mappát és onnan már nem tudok segíteni nézd meg videón(youtube: "MINECRAFT modolás -Verzió-")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!