Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kik most a jó midesek a...

Kik most a jó midesek a League of Legendsbe?

Figyelt kérdés

13-as szintű vagyok,de volt már egy nagyobb accom,silver 4 lettem a 10 első rankedemből westen,viszont az accomat ellopták és fél év után most kezdtem újra a játékot így nem tudom most kik a jók.

Azir nagyon érdekelne,de nem tudom,hogy rúnák és nem teljes masteries nélkül mennyire állja meg a helyét?Megéri őt venni?Vagy most kik a jobb midesek?

2015. máj. 22. 00:53
 1/6 anonim ***** válasza:

LeBalanc,Zed,Kalista,Heimerdinger,Ahri,Katarina.

Azir szentem annyira nem jó(nem gyakran látni miden)

Most Kalista Zed egész gyakori.

2015. máj. 22. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Azir nagyon jó mides de nehéz vele játszani. megvárhatod ekko-t is nemsoká ki fog jönni és ő egy jó mides lesz. ahri, leblanc, és zed nagyon dara, yasuóval is elleht játszani. és az én kedvencem: malzahar, nem könnyű de nem "húdenehéz" jó kis karakter midesnek
2015. máj. 23. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
szrintem zed ziggs xerat diana leblanc twisted fate es nidalee
2015. máj. 23. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Kalista??? LOL elvagy tévedve :D

Ha jó mides alatt azt érted, hogy kik a népszerűek most a profiknál akkor: Azir (bizony), Cassiopeia, Zed, Leblanc, Ahri, Orianna. Nagyjából ők most a top.

De egy átlagos játékos mint te vagy én még gyakorlatilag bárkivel arathat, szóval szerintem inkább azt válaszd, aki neked bejön. Én például imádok AP Kog'maw-val aratni :D

2015. máj. 24. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Azirral én kötekednék, hogy egy Silveresnek azzal kén' mennie. Jó manakontroll kell hozzá, jó helyezkedés, skill (!!!), meg ész. Passzív turretjét is nehéz jól használni.

Ahri még mindig jó, Zed easy, Kata szintén, Malza is csúcs most. Xerathhoz kell a skill meg a jó snipe, de jól lehet vele snowballozni szerintem. Ha már snowballnál tartok, akkor Ziggs.

(Yasuo meg "easy to play, hard to master".)

2015. máj. 25. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
nerfplz.com-on mindig megtalálod a jelenlegi patch-hez/metához való championokat. (tier szerint) [link] :D
2015. máj. 26. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!