Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3 poszter-témák?

Witcher 3 poszter-témák?

Figyelt kérdés

Csak annyira lennék kíváncsi, hogy aki cd galaxistól rendelte előre a játékot még idejében, azok közül mindenki egy 2 oldalas posztert kapott?

Csak mert azt hittem, hogy a Vadak lesznek rajta legalábbis promo képen azt reklámozzák... ennek egyik oldalán meg Geralt a másikon meg Ciri :) van.(félreértés ne essék a mostani is szuper csak kíváncsi vagyok)

2015. máj. 21. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

A Vadak elég sok reklámozásnál szerepeltek, szeirntem az volt a "standard", amíg a véglegesek meg nem jelentek.

Elméletileg nem jtu mindenkinek poszter. Például én szombaton veszem áta Collector's Editionom, és már nem maradt poszter számomra :/ - pedig azért egy collector's edition mellé mondhatni elvárnám, hogy kapjak plsuz cuccokat, elvégre mocskos drága xd.

2015. máj. 21. 09:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Mindegy egyszer majd beszerzem valahonnan :)

Collector's Edition :O Hát én keményen megkönnyeztem de végül nem vettem meg, azért 40k nem kis összeg.... lett volna rá félretéve, viszont nincs hozzá még vasam, anélkül meg csak nézegethetem a dvd-t :P szóval a megmaradt összeg megy vga-ba..

Azért azt nehezem hiszem el hogy gyűjtőihez ne kapnál posztert, mert az eleve csak előrendelőknek járt, és posztert még a simához is kapni még mindig.

Szóval most irigyellek :) Ha nem lesz benne mégse, azért a többi gyűjtői kiegészítő csak kárpótol érte :)

2015. máj. 21. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy The Witcher 3 poszterem, de az elején ő van személyesen, a hátoldalon meg egy nő :D persze a játékból:)
2015. máj. 21. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Elkapkodják ezeket mindig :(.

Én azrt vettem meg, mert az 1 és a2 enhanced editionban van meg, és úgy éreztme, ez aza játék, aminek a collector's editionja mindenképp kell. Régóta nem vettem dobozos játékot - lol-ozok ,vagy azzal játszok, ami megvan, illetve Vita -, de ezt msuzáj volt.

De olyan köröekt jártam le érte... Előrendeltem november végén. Aztán ugye csúszotta játék. És amikro kijött avégleges, május 19-ei dátum, akkor az után nem sokkal jött az e-mail: előrendelését töröltük, mert kevesebb jön a játékból, mint vártuk. Pfff, remek.

Írtam a ksézítőknek, meg egyéb emberkéknek a játékkal kapcsolatban, de a cd projekt nem tudott segíteni, mert ez már forgalmazás.

Aztán 576-nak is ment levél. Ők se tudtak akkor. Aztán végül írtam egy levelet úgy egy hónapja, hogy ha esetleg lesz olyan, aki viszsamondja, akkor legyen már az enyém a colelctor's, mert szerintem eléggé nagy bizoynságát adtam neki, hogy KELL :P. Hozzá kell tenni, hogy a Warhammer online collector's editionjával ugyan ez történt velem, vagyis visszamondták az előrendelést. Aztán annál is úgy lett meg a kívánt collector's, hogy valaki lemondta Győrben, és enyém lehetett :P.

És akkor valaki visszamodnta a Witcher 3-at, és lett egy pédlányom. De eléggé felcseszett, hogy itt vagyok én, akinek tényleg kellett a játék, biztos is volt benne, erre itt van valaki, akinek megadatott, hogy megveheti, azon pár tucatnyi emberhez tartozik, akik megvehetnék Magyarországon, erre lemondja...

Szóval elég kellemetlen kis anyázós, idegeskedő időszak volt ez, de avégén cska megérte :P.

2015. máj. 21. 11:08
 5/5 A kérdező kommentje:

:D

Hát bizony emlékszem hogy ősrégen le kellett adni előrendelést, sőt én is hogy bebiztosítsam magam és addig meggondoljam egy collector's edition-re is beneveztem....

Aztán mikor jött hónapokkal ezelőtt az előrendelés megerősítését kérő mail akkor döntöttem hogy marad a normál verzió..... a gyűjtőiről meg lemondtam.

Szerintem ennek pont hogy örülnöd kellene, hogy vki visszamondta különben most nem lenne neked se...:)

Sokan lehettek úgy hogy bevételfüggővé tették a drágább verzió megvételét, aztán be is csúszott vmi váratlan kiadás, v nem jött össze a meló (ahogy nekem se) így maradt a gatyamadzag.

Egyébként fantasztikus egy világa van, nekem az első ugyan jobban bejött mint a 2. rész de az is jó volt persze. Hiszed vagy sem ez az első játék amit előrendeltem, sőt annak a kevés dobozos játéknak az egyike amik eredetiben vannak meg ;)

Szóval megértelek, sztem minden fillért megért.

2015. máj. 21. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!