Milyen nevet választhatnék a League of Legendsben?
Figyelt kérdés
Valami japánosra gondoltam mivel az első nevem is hasonló volt. Gondoltam, hogy benne lehetne a Ren (ami a nevem rövidítése is). Ötletek? :D
18/L
Trollok: Off/On
2015. máj. 19. 12:20
1/9 anonim válasza:
Rajtad kívül senkit sem fog érdekelni.
2/9 anonim válasza:
Ohayo gozaimasu, annyit jelent jó reggelt. Én is anime fan vagyok de ettől még nincs bennem késztetés japán név iránt. Napokat várni arra hogy jó nevet adjon valaki nem okos dolog. Mindegy mi lesz, itt úgy sem fontos. A hősöd nevén fognak nevezni akit választasz az adott csatában.
3/9 anonim válasza:
Tényleg mindegy, bármi megteszi, mivel nem nagyon fogja érdekelni a többi játékost, és ha időközben meggondolod magad, némi IP-ért meg lehet változtatni. Ami hirtelen eszembe jutott, hogy a végére odarakhatnád, hogy JPN, mert a legtöbb játékosnak leesne, hogy nem japán vagy, poénosan utalsz arra, hogy minden második lengyel kibigyeszti a neve végére azt az átkozott két betűt :D
18/F
4/9 anonim válasza:
Ja, azt kihagytam, hogy ha már ismered valamennyire a játékot, onnan is meríthetsz ihletet, nekem 2 smurfom neve is a Yordle szó köré épül, egyszerre utalva a kedvenc és leggyűlöltebb karakteremre is :)
6/9 anonim válasza:
#3: Na, azért _HUN végződésű név is van egy pár...
7/9 anonim válasza:
Igen, azokkal sincsenek jó élményeim, mivel tapasztalatom szerint általában azok írják ki nagybetűkkel az országnevüket, akik nem tudnak normálisan angolul, mert így a drága honfitársaik biztos felismerik őket, és legalább egymással tudnak kommunikálni. Persze ellenpélda is van, nemrég találkoztam egy FlamerToxicPolak nevű emberkével rankeden, előre féltem, mi lesz, aztán kiderült, hogy tök normális, és úgy-ahogy játszani is tud :D
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
És tényleg vannak HUN-ok :D
2015. máj. 20. 14:37
9/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen rakd bele a Senpait, mert sok diamond+ játékosnál látni, mondjuk lehetne Ren Senpai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!