Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet a Sims 3-ban Életgyü...

Hol lehet a Sims 3-ban Életgyümölcsöt találni?

Figyelt kérdés
Már a Simem fiatal felnőtt korára tudott 10-es szintre mindent,de már lassan a halál közelébe megy.Szeretném ha most már télleg megtalálnám,mert a kertem tele van minden hülyeséggel:Hagymanövény,Citromfa,Halálvirág bokor,Pénzfa...Csak az nincs amit én akarok.10-es szinten van a kertészkedés és a főzéstudomány is.Majd Ambrózia készülne belőle.S.O.S. ti hol találtatok?merre menjek?A város melyik részében?
2010. febr. 25. 07:51
 1/7 anonim válasza:
Életgyümölcsöt vagy véletlenszerűen megjelenő(7-es szinten ültethető)magok között találhatsz,vagy az élelmiszerbolt egyik küldetése során kaphatsz meg.Nálam kertészkedés során jött elő,szóval ha te már 10-es szinten vagy,próbálkozz egy másik simnél(házastárs,gyerek mind1),majd akad valamelyiknél.
2010. febr. 25. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis.. énis 10-es szinten vagyok és csak kerestem magokat sokat elültettem és egyik az az volt.. életgyümölcsbokor...
2010. máj. 20. 18:04
 3/7 anonim válasza:
Én is úgy találtam rá, hogy vagy 50 ilyen-olyan magot összeszedtem és elültettem kb a felét egyszerre, majd idővel a másik felét, és növekedtek szépecskén a növények és észrevettem, hogy vannak különlegességek is.^^. tökre boldog voltam, amikor sikerült 3 életgyümölcsöt is felnevelni. És asszem ez az "ismeretlen, ritka mag" vagy valami ilyesmi... o.O Ja, végül ha elülteted akkor azt írja ki hogy "jellegzetes". Sok sikert hozzá!
2010. júl. 3. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a beállításoknál meg tudod adni a simek élethosszát, sőt, megállíthatod az öregedést is. Most végzek egy kísérletet a simemnél, hogy a tudományos vállalat körül található magok közt nagyobb-e az esély a különleges növényekre. Amúgy én a lánggyümölcsre gyúrok
2011. jún. 17. 20:13
 5/7 anonim válasza:
köszi ezzel nekem is sokat segítettetek.
2013. máj. 26. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Lánggyümölcs mellesleg található az egyik ház mellett. Egy villánál azt hiszem.
2015. aug. 22. 15:15
 7/7 Miu-chan válasza:
Ha meg van a világ körül kiegészítő, élet-, halál-, és lánggyümit is találhatsz a piramisokban.
2015. okt. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!