Hol lehet a Sims 3-ban Életgyümölcsöt találni?
Figyelt kérdés
Már a Simem fiatal felnőtt korára tudott 10-es szintre mindent,de már lassan a halál közelébe megy.Szeretném ha most már télleg megtalálnám,mert a kertem tele van minden hülyeséggel:Hagymanövény,Citromfa,Halálvirág bokor,Pénzfa...Csak az nincs amit én akarok.10-es szinten van a kertészkedés és a főzéstudomány is.Majd Ambrózia készülne belőle.S.O.S. ti hol találtatok?merre menjek?A város melyik részében?2010. febr. 25. 07:51
1/7 anonim válasza:
Életgyümölcsöt vagy véletlenszerűen megjelenő(7-es szinten ültethető)magok között találhatsz,vagy az élelmiszerbolt egyik küldetése során kaphatsz meg.Nálam kertészkedés során jött elő,szóval ha te már 10-es szinten vagy,próbálkozz egy másik simnél(házastárs,gyerek mind1),majd akad valamelyiknél.
2/7 anonim válasza:
Dehogyis.. énis 10-es szinten vagyok és csak kerestem magokat sokat elültettem és egyik az az volt.. életgyümölcsbokor...
3/7 anonim válasza:
Én is úgy találtam rá, hogy vagy 50 ilyen-olyan magot összeszedtem és elültettem kb a felét egyszerre, majd idővel a másik felét, és növekedtek szépecskén a növények és észrevettem, hogy vannak különlegességek is.^^. tökre boldog voltam, amikor sikerült 3 életgyümölcsöt is felnevelni. És asszem ez az "ismeretlen, ritka mag" vagy valami ilyesmi... o.O Ja, végül ha elülteted akkor azt írja ki hogy "jellegzetes". Sok sikert hozzá!
4/7 anonim válasza:
Amúgy a beállításoknál meg tudod adni a simek élethosszát, sőt, megállíthatod az öregedést is. Most végzek egy kísérletet a simemnél, hogy a tudományos vállalat körül található magok közt nagyobb-e az esély a különleges növényekre. Amúgy én a lánggyümölcsre gyúrok
5/7 anonim válasza:
köszi ezzel nekem is sokat segítettetek.
6/7 anonim válasza:
Lánggyümölcs mellesleg található az egyik ház mellett. Egy villánál azt hiszem.
7/7 Miu-chan válasza:
Ha meg van a világ körül kiegészítő, élet-, halál-, és lánggyümit is találhatsz a piramisokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!