Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak Így lehetek premium steamen?

Csak Így lehetek premium steamen?

Figyelt kérdés

szerettem volna egy játékban átváltani prémiumra, ugy hogy veszek valamit a mann.co storeban.

kinéztem magamnak egy olcsót(50 valahány cent),viszont azt irja a steam hogy Így nem vehetem meg,csak ha 5eu-t teszek a steam pénztárcába:S

2015. máj. 17. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

TF2 boltból csak a Steam pénztárcából lehet vásárolni, arra pedig 5 Euró a legkevesebb tölthető mennyiség. Ha TF2 prémium akarsz lenni, akkor az ennyi lesz.

Ha csak sima Steam premium akarsz lenni, akkor ahhoz játék is elég, játékot pedig lehet venni kártyával is, abból már van 19 centért is.

2015. máj. 17. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
hát igen lehetne,viszont hallottam hogy a valve azt vezette be hogy csak az tud barátlistára felvenni másokat,vagy tobb ilyen lehetőséget,aki minimum koltott 5eu-t:D
2015. máj. 17. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Most asszem van egy szabály, hogy bizonyos funkciókat csak akkor vehetsz igénybe, ha költöttél min. 5 eurót steam-en.

Nézz ki magadnak valami akciós játékot, sok jó van 5 euróért.

2015. máj. 17. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

a csalók, scammerek, stb szűrésére szükséges 5 eruós pénzköltés/mozgatás steamen keresztül.

Ez lehet steam pénztárca feltöltés (5 euró a legkisebb), játék(ok) vásárlása minimum 5 euróért, vagy ajándék küldése másoknak. A játék vásárlás és ajándék összeadódik. Tehát ha veszel 2 játékot 1 meg 2 euróért majd 2 euróért ajándékozol az is jó. Ha cd kulcsot aktiválsz, értelem szerűen nem steamen keresztül költöttél pénzt, tehát azt nem számolja.

Barátlistához és Piachoz szükséges ez az 5 euró, tehát nem elég egy tingli tangli játékot venni pár centért.

2015. máj. 17. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:

értem,koszonom a válaszokat!

5eu-ba nem halok bele,ha lehet még ma rá teszem:D

2015. máj. 18. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!