Wolfenstein The New Order játék, szaggat, fps lemegy 1-5-re miért?
Telepítettem már a frissítést is, crackeket is kipróbáltam, fps fix cracket is, és semmi.
Gépem:
Cpu: 1.8Ghz 2x
Ram: 4gb
Videókártya: Nvidia GeForce 720GT 1gb
Wolfenstein: The New Order
Minimális gépigény:
CPU: Intel Core i7 or equivalent AMD
RAM: 4 GB RAM
GPU: GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
HDD: 50 GB available space
Hálózat: High Speed Internet Connection
De ez megvan....
1gb a videókari is stb.
Egész pontosan, milyen géped is van?
"1.8Ghz 2x" - az egy i7?
"Nvidia GeForce 720GT 1gb" - nem véletlenül egy NVIDIA GeForce GT 720M?
Kérlek, ne vedd zokon, de ki kell ábrándítsalak.
A minimális gépigénynél a fejlesztők - véleményem szerint - egy klasszikus felépítésű i7-re gondoltak (4 mag, 8 szál kb. 3GHz órajel) , nem egy mobil platformokba szánt, alacsony fogyasztású,
ezáltal csökkentett teljesítményű
(1.8GHz, 2 mag) változatra.
Ez még, önmagában talán nem lenne gond, egy megfelelően erős (dedikált) VGA mellett.
Csakhogy a Geforce GT720M (a GT sorozatot eleve belépő szintűnek szánták) egy laptopokba készült "M" változat, ezek - talán nem tévedek nagyot - még gyengébbek az asztali társaiknál.
A példának okáért míg a 720M 96! számolóegységet tartalmaz, míg a minimálisan ajánlott GTX 460 336 db, a 6850 192 komplex és 768 darab egyszerűt.
Ui: Ha jól vettem ki (az alkatrészek alapján), neked egy laptopod van -javíts ki nyugodtan, ha nem - ez a játék pedig erős-közepes asztali pc-ket is megizzaszt...
Ui2: a VGA-n található memória mérete csupán az egyik, és nem is a legfontosabb meghatározója egy kártya teljesítményének.
UI3: Nem állt szándékomban letörni a lelkesedésed, de a tények makacs dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!