Igaz ez a rémhír a Talking Tomról és Angliából? Tényleg pedofilok vannak a háttérben?
Igaz? Nem...
Ha valaki meg is tenné ezt, hogy játékokból keres gyerekeket akkor az hülye. Meg ha "ismeretlen" akar lenni, akkor nem rakja bele a saját képét vagy live- (élő-) Be magát... Ez cask egy hülye kitalálció. Én letöltöttem és nincs semmi a szemébe..
Ja meg ha meg is kérdezi, hogy hola laksz, mi a neved, mi a telefonszámod, és mondjuk ezt nem szeretnéd megdni, megadsz egy kamu telefonszámot/nevet illetve helyszínt.
A gyerekrablás pedig így is úgy is lesz, (ha letörlik a Google Play áruházból a játékot vagy nem..) sajnos!
Kacsa az egész. Amint elfelejtik az emberek, felröppen a hír megint. A gyerekrablás tőle rohadtul független. Aki meg olyan sültbolond, hogy megadja a címét és a nevét, azon nem lehet segíteni...
Hogy látna át a képernyőn a macska szeme? Max. az előlapi kamerát tudná használni, de ilyen nincsen akkor sem.
Én is hallottam ilyeneket.
Azt mondják a nevedet, a lakcímedet, a telefonszámodat kérdezi meg.Állítólag azt is kérdezi, hogy mikor mész haza az iskolából.Van olyan ember aki szerint ezek teljesen átlagos kérdések és vannak olyanok is akik rögtön összeesküvés-elméleteket csinálnak ezzel kapcsolatban.
Én személy szerint nem nagyon hiszek ebben.Egy kamera kinő a képernyőből?Most komolyan.
Igaza van a 2. kommentelőnek.Aki meghackel egy ilyen játékot az nem rakja magát a macska szemébe.
Ez inkább csak egy jó biznisz a gyártónak, mert vannak olyanok akik csak ezért töltik le.
Az ijesztő V betűs sztori, a Viacom logóról sokkal dúrvább, mert a V betű állítólag megcsócsál miután kiugrik a monitorodból
https://www.youtube.com/watch?v=_Wk4HuuIE4w
A videó neve "V of Doom" de a Doom helytelen, mert a Doom minden idők legjobb játéka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!