Summoners war sky arena android játék hack?
Figyelt kérdés
Tudtok ilyet esetleg? Ami kristályt ad,glory pontot vagy ilyesmi? Google-n találni csomót, de mind azt kéri hogy "tölts ki egy surveyt, teljesen ingyenes stb stb" aztán ott van alul kisbetüvel hogy telefonos előfizetés xy tartalomra és 3 alkalomra levon 1000 ft stb stb.2015. máj. 14. 13:26
1/4 anonim válasza:
Igen, persze. Növessz gerincet, vagy perkálj a játékbeli javakért.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz válaszolni, minek írsz?
2015. máj. 14. 14:48
3/4 Jófej:D válasza:
Ha nem internetes játék, próbáld meg valamilyen hackelő programmal pl. Game hacker (root kell hozzá)
4/4 antrax93 válasza:
Az osszes hack amit talalsz google-on fizetos, foloslegesen keresel ingyenest, bar vannak mindig kiskapuk de vagy szep protekcio kell vagy vedd elo a tarcad, vannak vip oldalak ahol kifejezetten foglalkoznak hack programokkal akar online jatekokhoz is es kicsit profibb kivitelben es eleg szeles kinalattal, eddig nem igen volt olyan jatek amihez ne talaltam volna meg a progit, summonershez is van fennt es hasznalom is perfect mukodik,csakhat mint mondtam hangsuly a "vip" jelzon, nem igazan egyszeru ide bekerulni es okosan kitalaltak azt is hogy ne legyenek megosztva a letoltott programok mert ha megosztom automatikus global bann, na mind1 csak gondoltam hatha segitek valamit, sztem ne keresgelj ingyeneset mert csak egy szep virust nyelsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!