Jól tudom, hogy most pénteken érdemes játszani az Eurojackpoton?
Figyelt kérdés
Vagyis nem előző héten osztották ki a főnyereményt az egyel kisebb nyereményosztályban, hanem most fogják, ugye? És ez lényegében egyszeri helyzet, mert két hét múlva újra kezdődik elölről majd, ha jól értem, ugye?2015. máj. 13. 21:53
1/5 anonim válasza:
Nem. Max 90mllió a főnyeremény. Ezt nem vitték el úgyhogy most megint 90millió és a II. nyerőosztály nyeremény alapját növelték ezen a héten. Addig azt fogják növelni amég az is meglesz 90millió vagy elviszik a főnyereményt.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor jól mondtam, nem? A II. nyereményosztályt általában elviszik, úgyhogy ez egyszeri lehetőség, amikor a heti főnyereményre szánt összeg nem arra megy, hanem a II. nyereményosztályra
2015. máj. 14. 20:17
3/5 anonim válasza:
Nem egyszeri, mert amég nem viszik el az 1. nyereményosztályt addig a 2.-ra megy a pénz minden héten.
4/5 Tomi90 válasza:
Már múlt héten is az 5+1-re tolták a lóvét. Amíg nem viszik el a főnyereményt, a jackpotra szánt összeggel nő a második nyereményosztály. Adózás után kb. 1,1 milliárd ft volt a múlt heti nyeremény. Ez most még nagyobb lesz. A főnyeremény 5+2 meg kb. 24 milliárd ft, ez már nem változik.
5/5 A kérdező kommentje:
és az 5+1-nek mennyi az esélye? mondjuk a hazai ötöslottóhoz viszonyítva?
2015. máj. 15. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!