Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok mondani jungle hősöketLOL?

Tudtok mondani jungle hősöketLOL?

Figyelt kérdés
Megtetszett a jungle és ugy döntöttem komolyabban neki állok, eddigiek master,pantheon,shaco,nunu,gragas..... Ezeken kivül tudtok mondani olyant amivel könnyü a gank erős átmegy sok helyen és változatos skilljei vannak (zac, rek'sai vélemény?)

2015. máj. 13. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Tarzan, lol.
2015. máj. 13. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Zac nem meta már, Rek'Sai kifejezetten jó mapcontrollal rendelkezik az ultija miatt, jó a clear jungle-ben, de "hard to master" champ.

Sejuani megint erős, jó gankjei vannak; Vi is elég jó (vagyis az maradt), tankos - ezek earlyben is jól tudnak gankelni. Jarvan sem rossz, de őhozzá szerintem kell egy kis játékismeret már.

2015. máj. 13. 16:50
 3/9 anonim válasza:
Rek'sai egyik legjobb jungler, zac... hát... egyetlen egyszer láttam zac junglert. Aki jó jungleba az xin zhao, kha'zix, lee sin, rengar, cho'gath is nagyon jó, és Azir de ő csak akkor ha tökéletesen tudsz vele játszani
2015. máj. 13. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Azir nem éppen egy jungler champion, mert papír, és nagyon rá van szorulva a képességeire. Kha'zixot meg Lee-t nagyon lenerfelték az utóbbi időkben, őket már csak azok viszik, akik profik velük...
2015. máj. 13. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Senki nem említette cho'gath-ot, nem meta már, de ha egy gankelt Q elkap, nagy eséllyel halott vagy, főleg lvl6 után. Q W kombóval fél hp-zik, R tényleges sebzés méghozzá hatalmas, a range-e re se lehet panasz, és még full ap ként is tankos. Főleg ha jól stackeled az ultit. Ja és viszonylag alacsony cd-k. Eléggé erős. Ja és a passzív manát és életerőt állít vissza.
2015. máj. 13. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem értem mi bajotok van zaccel. lehet hogy nem látni sokat de ha jól buildeled akkor darálsz vele. amúgy ajánlom vi-t tankos sokat sebez és könnyű vele gankelni.
2015. máj. 29. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Mellesleg miért nem meta zac? Most ebben a seasonban tank meta van és a tank junglerek az "elfogadhatóak"
2015. máj. 30. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy úgy ahogy működik, és "elfogadható", még nem a legésszerűbb választás.
2015. máj. 30. 11:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Zac kb 2 patch óta újra meta.
2015. máj. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!