GAMEREK egy nagyon jó gamer monitor érdekelne?
Valami ami nagy, és ami nagyon profi. :DD
Azt olvastam hogy az a jó gamer monitor ami 1ms vagy annál kevesebb.
A véleményetek érdekelne erről, hogy ez elég jó e?
Vagy ha nem akkor ajánlanátok másikat aminek olyan 1 méteres a szélessége?
őszintén? felesleges. Minek neked egyáltalán 1 méter széles monitor?
Egy normális játékra való képernyő 24, max 27 colos, mert az annál nagyobb már bántja a szemedet, nem látod be teljesen. 1 ms meg újabb humbug. 1-5 ms között bőven jó bármelyik. Ha meglépi az 5 ms-et akkor már nem feltétlenül jó annyira játékra, de addig nem kell fosni tőle, lehet az 5 ms is. Amiket én szeretek monitorban azok a BenQ, Acer, Samsung, LG márkák. Ha munkára is használod, lehet IPS monitor, élethűbbek a színek rajta.
mindegyik monitor jó, csak rajtad áll, neked melyik szimpatikus.
Én megszívtam nagy képernyővel, mivel 1 méternél közelebb ülök előtte, a szemem oda vissza cikázott és teljesen kikészült. Ki is cseréltem egy kisebbre.
Ha neked mindenképp ilyen nagy batár kell, akkor vedd azt. Nyugodtan, te fogod nézegetni. Viszont nem tudom hány játék (újak közül, régi kb egy se) képes a 21:9-es képarány támogatására.
Értem.
De ez jó monitor?
Látni külföldi gémereket is extra nagy monitorral úgyhogy nem hiszem, hogy csak a kis 23-24" monitor lehet csak a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!