Honey2013 kérdése:
2 éves kisfiamnak még belefér szülinapra egy lábbal hajtós dudálós, zenélős szép kisautó? SOS
Figyelt kérdés
Szereti a igazi és játék autókat. Kismotorja van már, de szerintem az nem olyan tuti. A kérdésem az, hogy kinőtte már, vagy még bőven belefér? Amit én néztem az 3 éves kortól ajánlott, de általában ezeket 1-3 évesekre szokták írni, akkor most hogy van ez? Gondoltam még futóbiciklire, de szerintem az inkább csak 3 évesen, vagy nem? Segítsetek kicsit... Köszi2015. máj. 11. 18:05
1/1 Hegedűs Márk válasza:
Ha ugy érzed érettebb a fiu akkor megkaphatja. De ha még ugy viselkedik mint egy 1 éves akkor halaszd el máskorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!