Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul az Euro Truck...

Gunther99 kérdése:

Miért nem indul az Euro Truck Simulator 2?

Figyelt kérdés
Amikor letöltöm az ETS2-őt (már több verziót is próbáltam), a játék letöltött mappájában nincs Setup hanem csak egy readme, egy internet link, és egy Euro Truck Simulator 2 nevű applikáció, amikor erre rámegyek elkezdődik az installálás, de nincsen semmiféle beállítás, csak egy pár perces töltés. Amikor az installálás befejeződik a játék egyből indulna, de leáll és azt írja ki, hogy a steam leállította a játékot (steam stopped working) és a játék nem megy. Korábban is letöltöttem már és akkor nem volt semmi gond. Most mi a gond?

2015. máj. 11. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy nem eredeti.
2015. máj. 11. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Karácsonykor 5€ volt ez a játék Steam en. Nehéz lett volna megvenni ?
2015. máj. 11. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:

g2a.com

ETS 2 = 1527 ft ~ 5 euro

ETS (1)= 500 ft ~1.5 euro

2015. máj. 11. 12:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Már vártam ezeket a "vedd meg az eredetit" kommenteket. Segítséget kértem, nem kioktatást! 5 euróért valóban nem sok a játék, viszont jelenleg 20 euró, amit azért egy kicsit soknak találok. A játékot ezelőtt 1 hónappal, a régi Windowson is letöltöttem és minden rendben volt vele...
2015. máj. 11. 16:38
 5/7 A kérdező kommentje:
A g2a.com-on pedig a Scandinavia DLC-vel együtt 15 euró.
2015. máj. 11. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig annak van igaza, aki azt mondja, vedd meg eredetiben. Sokkal nagyobb az esélye, hogy feltelepíted és hiba nélkül elindul, nem lép ki, nem száll el, upgrade-ek szó nélkül felmennek rá, nem korlátoz semmiben. Nem úgy, mint egy összevissza tákolt cucc, amihez support nincs, viszont nem tudod, mit rak még fel a hátad mögött és milyen kapukat nyit a gépeden. Persze jogod van ahhoz, hogy másolt cuccot használj, de akkor ne csodálkozz, hogy problémáid vannak vele. Ráadásul nagyon sokan nem is segítenek a problémamegoldásban, ha látják, hogy másolt programmal játszol...
2015. máj. 11. 17:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Ebben nem is kételkedek hogy ez eredeti jobb, mint a letöltött...Hogyha újból lesz valami árleszállítás, megveszem.
2015. máj. 12. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!