WoT: Ferdinand vs. ISU-152 vs. AT-15?
-Ferdinand : OP ! Messzirúl alig lehet AP-vel átvinni és nagyon pontos. Nem beszélve hogy azon az ágon van a játék messze legjobb TD-je a "csillagromboló JgPz E 100-as.
ISU-152 : OP. Nagyon sokat sebez a troll ágyúja. A szovjet TD-k olyanok, mint egy erős tank : gyors és pontos.
AT-15 : Én nems szeretem, mert keveset sebez
Hát játékélményben biztos sokkal jobb bármi, mint csak campelni képes JgdPz E 100. Viszont ez a germán halálcsillag 1100 átlag dmg-et visz be mindenbe, ami azt jelenti 100% legénységgel kihúzott BIÁ-val ventivel, akár csoki nélkül már 1350 dmg-et nyom bele egy heavybe. Azaz 3/4 Hp-ról simán kivágja. Ennél kell jobb élmény? :-p
Űlsz a fotelba és csak fél kézzel lősz és ahhh ezt kilőttem egy lövéssel, aztán uhhh azt kiszedtem, meg amazt is kivágtam :xD
AT-15: Szerintem jó tank. Igaz lomha és nagy gyenge pontok vannak rajta, de a páncélja attól még erős. Aki nem tudja hol kell lőni az még arannyal se fogja átvinni. Tűzgyorsasága fenomenális és a pontossága is. Átütéssel sincs gond. Az viszont tény, hogy keveset sebez, de a dpm-je az egyik legjobb. Lövegkitéríthetősége nagy és sok az élete is. Összességében szerintem érdemes megvenni.
ISU-152: Én imádtam mikor megvolt. A BL-10 egy isten löveg! Hatalmas átütés és sebzés. Való igaz lassan tölt és kicsit pontatlan, de ha betalál akkor nem nagyon pattan le. Álcáját szépen ki lehet húzni így több lövés után sem biztos, hogy felfedeznek(persze ha jó helyen állsz). Mozgékonysága nem szörnyűséges. Páncélja nincs bár a lövegbölcső előszeretettel fog fel lövéseket. Ezt a gépet mindenképpen ajánlani tudom.
Ferdinánd: Ilyenem nem volt így nyilatkozni nem tudok róla.
Ferdi *_*
az uncsimnak megvan fullra az egész ág és ezzel toltam 10 meccset, ebből 7 győzelem és minimum 3 kill lett minden csatában :) (persze a kedvdeztek a csillagok is szm :D) nekem nagyon bejön, már elis kezdtem a fejlesztését.
A többiről nem nagyon tudok véleményt alkotni, talán az AT-nál, nem tűnik annyira hűde király tanknak...
ISU pedig troll gun :D
Mindhárom TD elég szuper.
Viszont, ferdinand-nál jobb a jpanther 2, a mobilitása és a páncéllejtése miatt.(jpanthernek kb az egész eleje lejtve van, ferdinek meg csak az ágyú körül nagy az armorja azalatt papír)
ISU-152, derp csillagromboló :D jó camoja van erős ágyú viszont eléggé papírból van. Ha kedvező a meccs akkor a tankok harmada egy lövés.
AT-15 ez a tank széria, közelharcban noobok ellen nagyon jó, akik nem tudják hova lőjenek, és lusták megkerülni a tankot, távolról viszont elég jól szuperál a nehezen eltalálható gyenge pontok miatt.
3. válaszolónak: A sebzést nem befolyásolja a BiA, venti meg egyéb kiegészítők. Ahogyan az armort és a top sebességet sem.
"3. válaszolónak: A sebzést nem befolyásolja a BiA, venti meg egyéb kiegészítők. Ahogyan az armort és a top sebességet sem."
Dehogynem ! A sebzés mértéke és az átütés is a legénységi képzettség függvénye, az hogy hány %-os a legénységed és ezt bizony a ventivel a colával meg a BIÁ-val tudod növelni, elég jól.
Top sebességet nem, de a mozgékonyságot, hogy milyen gyorsan fordúljon vagy mennyi idő alatt vegye fel a max sebességet igen
Az armort semmi sem befolyásólja, eztnem mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!