Régóta keresek egy jó játékot amit nem unok meg 1-2 óra alatt, de hát eddig amiket találtam ezek mind unalmassá váltak egy kis idő alatt (1-2 óra, max fél nap) .
Gépigény:
Processzor:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @3.16GHz (2CPUs),~ 3.2GHz
Nem tudjuk, milyen stílusokat szeretsz, nem tudjuk, milyen játékokat untál meg 1-2 óra alatt. Így nehéz lesz ajánlani.
2015. máj. 10. 19:17
2/8 anonim válasza:
Starcraft 2
Dungeons 2
Age of Empires 3
Red Alert 3
Dead Space 3
Battlefield sorozat
Call of Duty Mondern Warfare
Counter Strike Global Offensive
Dragon Age Inquisition
Dota2
Smite
League of Legends
Rayman Legends
Elder Scrolls: Skyrim
Unreal Tournament 3
Crysis 3
Homeworld Remastered Collection
Evolve
Blackguards 2
Total War: Attila
2015. máj. 10. 19:24
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából hasonló játékokat szeretek mint pld:Metin2,Gates of Anderon. Csak én igazából jobban szeretem a Single game-kat mint a Multi/szerveres játékokat. Ezeket szeretnék keresni aminek a grafikája is azért picit úgymond "Odabasz" és nem a pixeleket látom :) .
2015. máj. 10. 20:57
4/8 anonim válasza:
Tehát akkor olyasmit szeretnél, mint egy MMORPG, csak single verzióban? Hmm...
Kingdoms of Amalur
Divinity II: Ego Draconis
Gothic sorozat
Witcher
2015. máj. 10. 21:06
5/8 A kérdező kommentje:
De ezek elfutnak ezen a gépen, és mivel úgy tudom ez a videó kari játékra közel nem való (Orvosolni fogom) , ha én ezeket mondjuk High-on szeretném játszani akkor menni fog akadás mentesen?
2015. máj. 10. 21:21
6/8 anonim válasza:
Elder scrolls oblivion, talán Elder scrolls skyrim
2015. máj. 10. 21:32
7/8 A kérdező kommentje:
Azt esetleg nem tudod hogy a plant vs zombies warfare-t hol lehet letölteni pc-re?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!