Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tegyek hogy ne én legyek...

Mit tegyek hogy ne én legyek a leggyengébb csapattag lol-ban?

Figyelt kérdés

Akár botok ellen, akár pvp-ben, se számot tevő sebzésem, se hp-m, egyeltalán semmim nincsen amivel segíthetném a csapatot. És egyszerűen nem tudom hogy mit szúrok el. Utánanéztem a neten minden hősnek ami megtetszett, hogy mit érdemes csinálni vele, milyen itemeket éri meg venni, stb, de ez sem segített. Kipróbáltam az összes lane-t, egyiken sem vagyok jó.

Valaki, aki ért hozzá, tudna segíteni?

2015. máj. 8. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Heló!

A leagueoflegends.hu oldalon találsz számos segítséget, amit írtunk.

Ezen kívül muszáj lesz választanod, lehetőleg 2 lane-t, amin játszani akarsz a jövőben.

Válassz ki max 3 hőst, és azokkal gyakorolj.

Rengeteg meccs kell, hogy igazán jó legyél egy hőssel.

Így kell ezt, mást nem lehet tenni, nem lehet megkerülni.

Esetleg próbálkozz a supportálással, arra a legtöbbször lehetőséged is van a meccseken. Valamunt junglerezéssel, ha ennyire nem megy a "sebzés".

2015. máj. 8. 21:21
 2/7 anonim válasza:

Nos szerintem gyakorolj pl customokben vagy botok ellen új buildeket és így de akkor játsz sokat és próbálj össze dolgozni a csapatoddal így van sok esély a győzelemre!

Én 3 éve játszok League Of Legends-el

2015. máj. 8. 21:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket! Az oldalra fel szoktam nézni néha, de többnyire angolul olvasgatok.

Ha csak lehet vagy topra vagy botra megyek, a dzsungelezést már próbáltam és nagyon nem jött be, nem is ment jól, miden meg most kezdtem botok ellen próbálgatni. A Nocturne +életlopás és sebzés összeállítás úgy kb működik.

A supportal az a gond, hogy jó csapat is kell hozzá. legutóbb konkrétan ott hagytak 1v2-ben boton...

Amúgy szerintem az lehet az egyik fő probléma, hogy nem tudok elég aranyat összeszedni és megfelelően gazdálkodni vele. Ahol a pénz, ott a pentakill... Valami farmolási tipp?

2015. máj. 8. 22:10
 4/7 anonim válasza:
Ne folyamatosan lődd/üsd a minionokat mert úgy a 70% a a nem hozzád fog kerülni az XP-ből. Úgy kell hogy figyeld az ellenséges minionok életét és csak akkor lőj ha már kevés élete van a minionnak(de ezt gyakorolni kell).
2015. máj. 8. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha Vladimirrla megtabnulsz farmolni, akkor mással is menni fog. Sokan mondják ezt, és így is van. Ne vegyél vele itemet customban és gyakorolj 1-2 órát hetente. Megéri. Vagyhasonló, keveset sebző hőssel - basic attack.
2015. máj. 8. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Én több talasztatot is abból szereztem , hogy sok videót néztem híres , jó játékosoktól akik azzal a hőssel szoktak játszani akikkel én . Pl. Imaqtpie , SivHD , Xpeke , BoxBox stb ... videókból is sokat lehet tanulni ! Esetleg ha buildet akarsz nézni valamelyik hősre használd a www.mobafire.com -ot . Gyakorlással mindent el fogsz érni idővel !
2015. máj. 9. 12:29
 7/7 anonim válasza:
Tényleg az a legjobb ha videókat nézel csak vigyázz hogy azok hogyan játszanak. Mer lehet hogy kirázzák a pentakillt a kisujjukból te meg nem. szóval amitől jobban fogsz játszani ha megtanulsz jól kombózni. pl: még nem voltam Ekkoval de már tudom hogy fogok vele játszani. nemcsak ismerni kell a képességeket hanem azt is tudni kell mikor milyen sorrendben kell őket lenyomni. összegezve bármelyik hős jó. De kombózással mész igazán valamire.
2015. máj. 16. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!