GTA5-ben miért nem enged egy küldetést sem elindítani? (többi lent)
(Eredeti a GTA5)
Az van, hogy egy küldetést sem enged elindítani. De miért?
Azt a küldetést hagytam abba amikor fel kell mérni a terepet az ékszerbolt rabláshoz és azzal végeztem és semmilyen küldetést nem enged. Van az a [Hs] amikor kommandós telepjárót kell szerezni, megszerzem és semmi nem változik semmit nem jelez. Van kettő [?] jel a térképen az egyik egy csaj tornázik a korlátnál több ruhába is oda mentem de semmi nem is ír ki semmit...
A másik [?] küldi meg hiába megyek oda senki nincs hiába dudálok semmi pedig a jelen vagyok. Van még a [F] küldi oda megyek semmi csak át kellene váltani a nigára nyomom az ALT-ot vagy F6-ot hosszan semmit csak annyit ír ki lent
"F1, Start Recording"
"F2, Turn on Action Replay"
3 napja nem jó mindent próbáltam nem véletlen írok ide!
A válaszokat előre is köszönöm!
Semmit nem ír ki! Néztem végjátszás amint végzett a terep felméréssel egyből tudott embert váltani..
Lehet be van akadva a játék lehet rosszul mentette le.
Lehet az lesz majd újra kezdem rosszabb esetben újra rakom az egészet. Még rosszabb esetben hibás nekem.. :( pedig csak az elején vagyok még kb 13%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!