Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 5 inditási hiba. "0xc00000...

Distikeee kérdése:

GTA 5 inditási hiba. "0xc000007b" Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
"Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni. (0xc000007b)" Ezt a hibaüzenetet kapom ha el akarom inditani a játékot. Tört verzió, igaz de a haveroknak nagyon jól működik. A windows-ot is ujrattem, a játékot is többször, még más verziót töltöttem is le de mindig ugyanez a szöveg fogad.. Kérlek segitsetek! :( itt egy kép: [link]

2015. máj. 6. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Elcsépeltnek tűnhet de ez van sajnos. Vedd meg. Sokan úgy panaszkodunk hogy az Oprendszerünk sem eredeti, akkor a játékaink is törtek..(stb) mi a baj? rendszer? a játék? a driverek? Na de a lényeg, hogy ennél a játéknál nincs mese meg kell venni! 3 verzió is van fent, mind 3 elindul.. de 40%-nál teljesen összeomlik a cucc, és előtte is kilépked.. ez valahol szándékos. Meg kell vásárolni.:) Viszont ha csak 40%-ig akarod vinni akkor hajrá! szenvedj vele 1 napot meg egy felet hátha összejön az a 40 is.
2015. máj. 6. 15:50
 2/6 anonim válasza:

Felesleges volt újratelepíteni bármit is, a microsoft visual szarból kell felrakni az összes verziót.

az a vcredist_x64 / x86.exeket, a 2005-2008-2010-2012-2013-asakat azt hiszem, ha van 2014-es akkor azt is. Nekem 2x is volt ezzel problémám és ez mindig megoldotta.

2015. máj. 6. 15:51
 3/6 anonim válasza:
nekem is törtöm volt, az update 5 + v4-es crackel 20%-tól kezdtem el a játék és 3 napja végig is vittem egyetlen hiba üzenet nélkül. Azóta már megvettem és tolom a multit ezerrel.
2015. máj. 6. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
És még annak is sok értelme van hogy ha netán" el is indul akkor 20% tól megy a sztori :D tyűű dámegéri
2015. máj. 6. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, a játék eleje amúgy is inkább idegesítő volt, én nem bántam volna túlságosan, ha kimarad.

Amúgy még ezt a marhaságot, mitől lenne más a gta5 mint akármelyik másik játék? Amiben van single, azt előbb-utóbb feltörik, multit is csak azért nem tudják, mert újra kéne írni a szervereket, ami talán 1000 év alatt sikerülhetne is a forrás ismeretének hiányában.

2015. máj. 6. 17:25
 6/6 anonim válasza:
Social Club kell neki...
2016. jún. 18. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!