Viski-Lator kérdése:
Darkorbitban hogy lehet nekem is nagy pajzsom?
Figyelt kérdés
Üdv! darkorbitban mindig is szeretnék és szeretném is megtudni hogy, hogyan lehet olyan nayg buborékpajzsot generálni az űrhajód köré. Megmondaná valaki hogy, lehet ilyennre szert tenni és egyátalán mi is az?#pajzs #darkorbi
2015. máj. 6. 15:30
1/1 anonim válasza:
Utoljára 2-3 éve játszottam szóval nem tudom azóta mit tettek be.
Na szóval, BO2 pajzsot vegyél, mert az sok pajzsot fog adni (később, ha már nagyobb leszel, akkor uriból fejlesztheted azokat így még nagyobb lesz), akkor képességpontokat szerezz (logfile-okat kell venned ahhoz, aztán rakd a képességekre ami a pilotsheetben van, persze ehhez kövekre van szükség amit az űrlaborban kell fejlesztened, nem tudom mennyire vagy már ezekben tapasztalt)
Illetve próbálj beszerezni egy goliath-ot vagy vengeance-t, mert kis hajókban nem sokat ér a sok pajzs, amekkorákat lőnek már ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!