A Need for Speed Rivals-ban mit kell csinálni a "Get a stun mine hit" feladatnál?
Eddig mentek a fealadot megoldása, de most ennél megakadtam. Légyszíves valaki segítsen!
Előre is köszönöm!
Az előző kérdésem már tárgytalan, mivel idő közben rájöttem, hogy az egérgombbal kell kidobni.
Velem is megtörtént az, hogy a saját Stun Mine-om megsebzett, sőt én olyan béna voltam, hogy először én magam mentem rá :-) :'-( :-)
Köszönöm a segítséget nektek, ha még ilyen jellegű kérdésem lenne, írok!
Már meg is van a következő kérdésem:
Mit kell csinálni a "Slipstream 3 s in one go" feladatnál?
A slipstream a gugli fordító szerint azt jelenti, hogy légcsavarszél, de az a baj, hogy még magyarul sem tudom, hogy mit jelent, nem hogy a játékban. Ha tudtok segítsetek minél előbb!
Köszönöm szépen megint a segítségedet, látom, benned egy NFS profit tisztelhetek ;-)
Sajnos a gugli fordító sokszor hülyeséget ír, de középfokú nyelvvizsgám van csak, ezért nem tudtam a jelentését. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!