Szokott vki még Mass Effect multizni?
Hol lehet mass effectben multizni ?
Nekem megvan, de nem látok semmilyen többjátékos modot.
Vagy nem a mass effect 1-re gondoltok ?
A többi is megvan, de még csak az 1-et kezdtem nemrég játszani.
Ja, ok és összefügg a történet, mert ha nem akkor felrakom a 3-at és beléphetek multiba majd, ha gondoljátok.
Vagy a multinak nincs köze a singleplayer modhoz (történethez)?
#11:52
A sztorit nem befolyásolja.A multi arról szól, hogy 4-en vagytok egy csapatba és együtt kell teljesíteni 11 elenségekkel teli hullámot egy pár feladattal megfűszerezve.
A karaktered 20-as szintig fejlesztheted utálna 2 lehetőséged is van. 1 "promotálod" ez azt jelenti h elküldöd a karaktered harcolni kapsz egy pár jutalmat viszont az adott osztály visszafejlődik 1-es szintre kezdheted előröl igy gyorsabban léphetsz szintet. 2. Nem promotálod igy viszont az a karakterosztály nem fog tovább fejlődni igy te se ha azzal mész multizni. Ez akkor jó h ha akarsz egy kis kreditet gyűjteni. És még egy jó tanács mindenkinek! Ha vki kezdő még akkor ajánlom az engineer classt a multiban a drónja miatt mert nagy segitséget tud nyújtani ha ki van fejlesztve a rocket launcher:-D. Remélem tudtam segíteni! Sok szerencsét kívánok mindenkinek! Redzone out! (Ha értitek a poént :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!