Miért csinálja ezt a sims 4?
Figyelt kérdés
felraktam a játékot és amikor indítanám,ezt írja ki:"unable to start:
the contents of your user data directory were created by a newer version of The Sims 4 and cannot be loaded. please update your game via origin to play". ilyenkor mi van? (RELOADED verzió)
2015. máj. 5. 18:09
1/8 anonim válasza:
Itt azt írta, hogy frissítsd az Origint de ha letöltötted akkor szerintem crackeld
2/8 A kérdező kommentje:
crackelve van.sőt,még le is töltöttem hozzá az origint direkt,de még mindig ugyan ezt az üzenetet írja ki. :(
2015. máj. 6. 18:10
3/8 A kérdező kommentje:
és ez olyan verzió hogy ehhez nem kéne origin (szerintem)
2015. máj. 6. 18:16
4/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt a baj. Aztán rájöttem, hogy ugye be kell regisztrálni az originbe és a Sims4-et úgy kell feltelepíteni, hogy a vírusirtódat letiltod, mert ha nem teszed akkor egy fájlt megváltoztat vagy mi. Na és ha megvan tudsz játszani. De ha mondjuk másnap is akarsz és bekapcsolod a gépet és megint ezt írja ki akkor a karanténből vissza kell állítani, mert azt írja hogy vírus miközben nem az. De semmiképp se töröld hanem visszaállítsd. Majd letiltod újra a vírusirtódat és játszhatsz. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a segítséget :D
2015. máj. 6. 19:49
8/8 A kérdező kommentje:
igen.megy rendesen :D
2015. máj. 12. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!