Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox Live Gold tagság?

Xbox Live Gold tagság?

Figyelt kérdés
Xbox 360-on csináltam egy Xbox Live profilt. Úgy tudom, hogy ekkor automatikusan kapok egy hónap ingyenes Xbox Live Gold tagságot. És azt olvastam, hogy egy hónapig ingyenes, de utána már pénzbe kerül. És ez hogy működik? Ha letellik az egy hónap, akkor a pénzt honnan fogja levenni? Mert csak az egy hónap ingyenes Gold-ot akarom kihasználni, utána már nem lesz szükségem rá, úgy is csak a GTA 5 Online miatt használnám. Mellesleg a bankkártya adataimat sem adtam meg, és nem is akarom.
2015. máj. 5. 14:06
 1/1 anonim válasza:

Mikor létrehozod az accot, kiírja hogy válassz membershipet, itt ha rá mész az ingyenesre ekkor kínálja fel, hogy egy hónapnyi ingyen goldot kapsz, ha megadod a bank kártyád adatait. Ez előfizetésként működik, szóval ha nem akarsz fizetni az 1 hónap lejárta után le kell mondanod a hivatalos weboldalon.

Ha jól tudom ezt 3-szor tudod megcsinálni.

2015. máj. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!