Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lányként gáz ha szeretek...

Lányként gáz ha szeretek játszani?

Figyelt kérdés
Szoktam videojátékokkal játszani, nem sokat, de szoktam. Ha ezt másoknak mondom, akkor általában furin néznek rám, vagy kérdezik, hogy mért pazarolom erre az időmet..
2015. máj. 4. 19:10
 1/2 Gyémántlány ***** válasza:

Emberek, akik olvassák ezt!

Felejtsétek már el ezt a "gáz" szót! Semmi sem gáz, amíg szeretsz valamit csinálni, és jól érzed magad. De ha még esetleg "gáz" is, akkor se érdekeljen. Ha élvezed a játékot, akkor játssz! Nehogy már abbahagyj valamit, amit szeretsz, csak mert egyesek furán néznek rád. Mindig is furán fognak nézni rád azok, akik mások mint te.

2015. máj. 4. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

#1 - Egyetértek!

Szintén lányként, aki játszik (allergiás vagyok a "gamer" kifejezésre), én egyszerűen teszek rá, mit gondolnak mások erről. Úgysem tudsz, és ne is akarj megfelelni mindenkinek. Nincs a homlokomra írva, hogy kocka vagyok, de ha valaki rákérdez a hobbimra, nyugodtan megmondom. Előfordult már, hogy valaki meglepődött, de olyat még senkitől se hallottam, hogy "miért pazarlod erre az idődet?".

Talán nem a megfelelő társaságban keresed a barátokat, ha csak kifiguráznak emiatt. Persze, nem mondom, hogy csak hasonló beállítottságúakkal lehet/kell barátkozni.

Egyesek lehet, hogy gyerekesnek tartják az ilyesmit. Én, személy szerint, azt sokkal inkább tartom annak, ha valaki ezzel a "gáz" jelzővel illet valamit.

2015. máj. 5. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!