Lányként gáz ha szeretek játszani?
Emberek, akik olvassák ezt!
Felejtsétek már el ezt a "gáz" szót! Semmi sem gáz, amíg szeretsz valamit csinálni, és jól érzed magad. De ha még esetleg "gáz" is, akkor se érdekeljen. Ha élvezed a játékot, akkor játssz! Nehogy már abbahagyj valamit, amit szeretsz, csak mert egyesek furán néznek rád. Mindig is furán fognak nézni rád azok, akik mások mint te.
#1 - Egyetértek!
Szintén lányként, aki játszik (allergiás vagyok a "gamer" kifejezésre), én egyszerűen teszek rá, mit gondolnak mások erről. Úgysem tudsz, és ne is akarj megfelelni mindenkinek. Nincs a homlokomra írva, hogy kocka vagyok, de ha valaki rákérdez a hobbimra, nyugodtan megmondom. Előfordult már, hogy valaki meglepődött, de olyat még senkitől se hallottam, hogy "miért pazarlod erre az idődet?".
Talán nem a megfelelő társaságban keresed a barátokat, ha csak kifiguráznak emiatt. Persze, nem mondom, hogy csak hasonló beállítottságúakkal lehet/kell barátkozni.
Egyesek lehet, hogy gyerekesnek tartják az ilyesmit. Én, személy szerint, azt sokkal inkább tartom annak, ha valaki ezzel a "gáz" jelzővel illet valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!