Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok PC-s játékokat mondani?

Tudnátok PC-s játékokat mondani?

Figyelt kérdés

Processzor: Core 2 Duo E8400/3.0 GHz, 3000 MHz de lecsérel egy Core 2 Guad Q9650/3.0 GHz-ra

Alaplap: Dell OptiPlex 780

Ram: 4 GB DDR3

Videókártya alaplapi 781 MB de venni akarok egy 1GB-ost de még nem tudom hogy milyent.

Tudnátok PC-s játékokat mondani erre a gépre? Előre is köszönöm a válaszaotokat. :) Amit eddig tudok hogy elmegy: halflife 1, 2 e1-e2, mafia 1,nfs undergroundtól carbonig, gta3-tól gta sa, cod 1 2 mw1, max payne2, flatout 2. Ezeken kivül tudnátok valamit mondani, lehet autós, lövőldözős, sandbox-os, fps-es, akármi, és legyen jó a történet és a játékélmény. :)

2015. máj. 3. 20:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a cs:go is elmegy. Régi játékok jöhetnek inkább mert az újakkal nem tudd ez a gép megküzdeni. :)
2015. máj. 3. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Starsky&Hutch

Total Immersion Racing

Leauge of Legends-et még szerintem elviszi. Gta Vice City

2015. máj. 3. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

FPS

Unreal Tournament 2004

Battlefield 2, Battlefield Vietnam

RTS

Spellforce 1-2

Age of Empires 1-3

Empire Earth 1-2, talán a 3 is neccesen

Age of Mythology

Stronghold 1-3

Stronghold Crusader

TPS

Star Wars jedi academy

egyéb jedi-s játékok

MOBA

League of Legends

Dota2

Smite

2015. máj. 3. 22:24
 4/5 anonim válasza:
Skyrim (lazán elviszi minimumon), bulletstorm(király fps, szintén lowon menne szerintem) dead space 1,2 (fasza történet) alan wake ( kedvencem, legepicebb történet) meg még sorolhatnám.. még itt van pár: bioshock 1,2, az infinite is menne lowon
2015. máj. 3. 22:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz szépen :D
2015. máj. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!