Diablo 2-t hogyan lehet modolni?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni ismét játszani Diablo 2-t, és gondoltam, hogy leszednék egy magyarítást, meg egy D2MultiRes nevű modot(ilyen HD mod). Letöltöttem, majd beraktam a Diablos mappába, de nem megy se a magyarítás, se a másik mod. A D2MultiRes-t meg próbáltam indítani, de azt írja hogy nem tudja betölteni. Ezt írja ki: Error: Unable to load D2Multires.dll. Exiting diablo 2.
Valaki eltudná nekem magyarázni hogyan kell berakni ezeket a dolgokat hogy a játék működjön. Ja és eredeti Diablo 2 van + LoD 1.13 patchel.
2015. máj. 3. 15:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!