Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike: Go No steam...

Dibuka kérdése:

Counter Strike: Go No steam logon hiba, mi a teendő, hogy megoldodjon?

Figyelt kérdés

Nos, arról van szó, hogy tegnap előtt megvettem a cs:go-t.. ahogy elindítottam mindent fullra vettem, a játékot kipróbáltam bot meccsen, ahol szépen 150 fps környékén ment. Elindítottam interentes játékot, ahol mások ellen tudok ugyebár játsznai az fps itt is hasonló, a ping is 70 körüli, ami még nem aggasztó. De nem is ezzel volt a gond.. a játék akad, annak elenér,e hogy a ping és az fps nem rossz és még ki is dob 3-4 kör után azzal a hiba kóddal, hogy: no steam logon.

Sok helyen olvastam, hogy sok mindenkinek van, már arról is hallodtam, hogy az Amd hibája, mindent megpróbáltam, semmi nem sikerült.

Esetleg, ha valaki tudna segíteni ebben, mit kéne tennem kérem írja le, mert nem szeretnék csak úgy 3,300 Ft-ot kidobni a kukába.

2015. máj. 3. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
igazából az a baja, hogy a gép szerint nem vagy bejelentkezve a steambe. Legfrissebb videokártya driverre frissíts, illetve .net framework meg internet explorer legyen lefrissítve.
2015. máj. 3. 14:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, megpróbálom akkor ezeket frissíteni, és reménykedni, hogy végre menni fog. :) Írok, ha sikerült, hátha valakinek ugyan ez a problémája.
2015. máj. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!