Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó ingyenes játékokat tudnátok...

Jó ingyenes játékokat tudnátok mondani?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam új gépet, és kéne rá pár jó játék. Főleg sci-fi és fantasy témájú érdekel. A lol már fent van :D

2015. máj. 3. 09:39
1 2
 11/16 Yoni03 ***** válasza:

[link]

Amnézia. Egy nagyon jó történettel megáldott Kaland RPG ami egy Fantázia/Sci-Fi világban játszódik.

2015. máj. 4. 17:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, azt majd megnézem :) még jöhetnek válaszok! Főleg fantasy és sci-fi témájúak érdekelnének.
2015. máj. 6. 22:48
 13/16 DatAlieeN válasza:
Egy új weboldal, ami mindennel foglalkozik, részben avval, hogyha van elképzelésed, hogy milyen játékot szeretnél, írnak lépésről lépésre egy bemutatót, hogy hogyan tudod letölteni. Link: [link]
2015. máj. 10. 20:36
 14/16 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt most nem értem. Ha én pl olyan játékot szeretnék amilyen nem is létezik, akkor mi van? :D
2015. máj. 12. 16:26
 15/16 DatAlieeN válasza:
Szinte minden játékot le lehet tölteni, max offline verzióban...
2015. júl. 9. 06:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Persze, szinte minden játékot le lehet tölteni, csak általában fizetned kell érte. Vagy a gyártónak vagy valaki másnak survey-eken meg emelt díjas sms-eken keresztül.

De az oldalon amit linkeltél, semmi nincsen, úgyhogy még mindig nem értem miről beszélsz O.o

2015. júl. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!