Pintér Elin kérdése:
Hunter vagy Warlock? :o
Figyelt kérdés
A bátyám szórakozásból fizetett nekem 1 hónap WoW-ot,és most hogy 2 hétig itthon kell üljek műtét után,gondoltam kipróbálom a játékot (hamár bátyám,meg oly sokan odavannak érte).Jó,Alliance,faj....kaszt....és itt le is ragadtam.Valami petes kasztot akartam,ahogy utánanéztem a Hunter és a Warlock kezd már alapból pettel,szóval őket ki is szemeltem,meg hozzájuk a fajokat,deee....melyik faj a jobb meikhez,és melyik kaszt miben a legjobb?
19/L
2015. máj. 2. 10:33
1/3 anonim válasza:
A faj teljesen mindegy (a csajok úgyis elfet vagy embert választanak). A Hunter a legerősebb sebző (DPS) kaszt jelenleg, kezdőknek nagyon ajánlom. A Warlock már bonyolultabb, nagyon tudni kell, mikor mit varázsolsz.
2/3 anonim válasza:
Huntert ajánlom. Az most ebben a patchben nagyon erős. A lock pedig bonyolultabb sokkal. Több a spellje, darkosabb, szóval nem olyan csajos. :) Melyik szerver egyébként?
23L
3/3 A kérdező kommentje:
Épp a Sporeggar nevű RPPVP szerveren játszogatok. ^^
2015. máj. 2. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!