Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehetne jól játszani a...

Hogyan lehetne jól játszani a World of Tanks nevű PC-s játékot?

Figyelt kérdés

Már játszom évek óta. 25 ezer csatám van, de egyszerűen mindíg kilőnek. Én ugyanarra hiába lövök, nem megy át, az meg mind betalál, eluntam. Raktam fel modnak nevezett valamit, ami azt mutatja piros vagyok és mindenki azt mondja tomató vagyok. Gondolom akkor nem vagyok valami jó játékos

Szeretnék jól játszani és elhatároztam, hogy megfontoltabb leszek. pl vigyázok arra, hogy a tankom elejével menjek, sok asszimetrikus és azt hiszem a torony van hátúl, de másikon meg ténleg hátúl van. Aztán ha lövök nem maradok egy helyben, de akkor nem szűkűl be a célkereszt. Megpróbálok nem a hegyre menni sniperkedni és figyelek, arra hogy a tank elejét mutassam az ellenfélnek, mert azt hiszem az a legkeményebb.

Ezentúl X-es tankokkal megyek sokat, mert a satisztikát, amiben piros vagyok az növeli legjobban és meg kellene tanulni tankozni, de hogyan?

Most francia 13 90-el megyek, mert kell az új medium, de egyszerűen semmit sem lehet átütni ezzel a vacokkal és páncélja persze nincsen neki, állandóan kilő mindenki, semmit sem lehet csinálni vele :/

Alig kapok egy meccs után 70 XP-t és a cél a 190 ezer XP elérése. Most mit tegyek?

2015. máj. 1. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Én követni szoktam a többieket és úgy rohamozni.

Vagy esetleg bekempelni egy pontra és onnan lőni rájuk

2015. máj. 1. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szoktad nézni Ph3lan vagy Cleverland videóit a youtubon? Ha nem akkor nézz meg párat, rengeteg tankról van fennt videó, hogy hogyan kellene játszani. Nekem sokat segít.
2015. máj. 2. 10:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Annak van értelme, hogy egy csordába menj. Én is azt csinálom, hisz ez egy csapatjáték és egyedül kolbászólva kiszednek. Olyan van nálam is, hogy beállok egy szikla mögé és onnan kiszedem az ellenfeleket.
2015. máj. 7. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Játssz jó, OP tankokkal. Olyanokkal, amiknek nagy a túlélési esélye, sokat lehet velük sebezni és úgy általában nagyon jók a tierjükben. Felejtsd el totálisan a light és med tankokat, azokkal nehezebb jónak lenni. Koncentrálj a heavy-kre és td-kre, mert azokkal lehet könnyebben jól játszani.

M10 Wolverine 1050 csata 56% győzelem

KV-2 950 csata 55% győzelem

Hetzer 800 csata 58% győzelem

IS 450 csata 53% győzelem

KV-85 400 csata 56% győzelem

VK 3601 300 csata 57% győzelem

M36 Jackson 300 csata 55% győzelem

T18 250 csata 68% győzelem

KV-1 250 csata 55% győzelem

2. Emberi tényező. Egyszerű gyengeség. Születésileg, genetikailag nem vagy jó egy csomó olyan tulajdonságban, amik ehhez a játékhoz kellenek. Rossz a reakcióidőd és a megfigyelőképességed. Nem tudod átlátni a csatát és nincs taktikai érzéked. Nem tudod a térképeken a jó helyeket, ahová 90%-ban menni kell. Nem tudsz célozni. Nem figyeled a térképet vagy chatet eléggé.

3. Nem tudom. Nem tudom mitől lettem jó. Az első 2-300 csatámban fosadék rossz voltam, de aztán még II-III-IV-es tankokkal rájöttem a dolgokra és onnantól jó lettem. Az első 1000 csatám óta soha nem ment le a győzelmi arányom 55% alá és volt 57% is egy-két ezer csata idején.

Nekem alap lenne hogy mindenki úgy tud játszani mint én és nem kell ahhoz nagy ész, hogy valaki így tudjon játszani. Bizonyos értelemben nem tudom megmagyarázni mi különlegeset csinálok, amit te valamiért nem tudsz. Talán a 2-es pont részben magyarázatot ad.

4. Gyenge (és átlagos) tankokkal is jó vagyok, nem csak az OP tankokkal. A mesterjelvény a fentiek és az itteni lentiek közül is minddel megvan a Pz III-at kivéve.

Panzer IV H 200 csata 54% győzelem

Panzer 35(t) 120 csata 56% győzelem

Panzer III 100 csata 55% győzelem

Stug III G 120 csata 56% győzelem

M8A1 100 csata 60% győzelem

ELC AMX 70 csata 67% győzelem

AMX-40 60 csata 55% győzelem

5. Tankok, amiket neked ajánlok játszásra hogy javítsd a statisztikád és jó legyél:

KV-1, KV-2, IS, Hetzer, Stug III G, Jagdpanter, T18, M10 Wolverine, T67, T-25 AT, M6, T29, VK 3601 H, Tiger (P). Aki ezek többségével béna, az mindennel béna lesz a játékban.

6. A legjobb a tier IV-tier VII. Az I-III-as csatákban elképesztően sokszor csak káosz van és az ottani ágyúk túl pontatlanok ezért túl sok a közelharc, míg a VIII-X-es csaták túl gyakran tartanak 10-15 percekig, mert arányaiban olyan sok az életpontja a tankoknak a sebzésükhöz képest. Én csak mókából játszom (randomon kívül sosem mentem az életben más csatát) és ott bizony a legélvezetesebbeket durván a IV-estől VII-esig tartó tankokkal lehet menni.

7. Szar egered, billentyűzeted van. Nem használod ki a játéknak sok beállítási lehetőségét a magad javára (billentyűzet,j grafika, stb.)

Üdv: A játékban MaxWell125

2015. máj. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!