Mineraft szerverhez hol tudom letölteni az 1.8-as craftbukkitot?
link: www.bukkit.org
itt találsz egy csomó mindent.
A Bukkit Már nem működik stabilan, már nem lesz frissítve hivatalosan. Inkább a Spigotot ajánlom, az rendszeresen frissítve van, ugyanúgy működik mint a craftbukkit, támogatja a Bukkit és a Spigot pluginokat is.
Itt tudod letölteni: [link]
Letöltöttem a Spigot-ot és átneveztem craftbukkit-ra, ahogy írtad, de ezt írja ki:
Error: Unable to acces jarfile bukkit.jar
Mindenképp bukkit-ra kell átnevezni a jar fájlt. (Úgy is néztem, de nem segített).
Nagyon egyszerű, én is, úgy használom!
Txt a mappába, ahol a spigot. jar van, abba beírod ezt:
@echo off
java -Xms512M -Xmx1024M -XX:MaxPermSize=128M -jar spigot.jar
pause
Majd elmendet másként start/run .bat-nak (a szóköz nem kell) Majd megnyitod a bat file-t!
Letöltöttem a Spigotot (1.8) és átírtam a START.bat-ot is arra amit leírtál nekem, és átírtam azt a jar filet (a spigotot) amit letöltöttem, de nem indul el, akkor sem.
Mi lehet az oka?
Bocsi, idézem az előző mondatom, mert rosszul írtam, mert siettem:
" és átírtam azt a jar filet (a spigotot) amit letöltöttem, craftbukkitra, illetve bukitra, sőt spigot néven is próbáltam, de nem indul el akkor sem. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!