Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wotban hogy tudok aranyat...

Tarczi kérdése:

Wotban hogy tudok aranyat szerezni?

Figyelt kérdés
World od thanksba aranyat szeretnék(de nem venni), a jelszót már megváltoztattam ezért kaptam 300-at,de ez nem elég.

2015. ápr. 30. 13:04
 1/6 CptTomato ***** válasza:
53%

Néha vannak ilyen hétvégi/ünnepi eventek/küldetések amikor lehet néhány aranyat szerezgetni. Szerintem ilyesmi leghamarabb augusztusban várható az 5ik évforduló környékén....

Azontúl még úgy lehet hogy jelentkezel egy klánba amelyiknek vannak területei és akkor ha ők úgy ítélik meg akkor klán kasszából átutalhatnak neked aranyat.

Harmadik opció hogy megkérsz valakit hogy vegyen neked.

Ezek mind a legális opciók, illegálisan vagy csalással nem lehet és csak jó esélyel a fiókod bannolását vagy feltörését kockáztatod.

2015. ápr. 30. 15:28
 2/6 CukorHero ***** válasza:

1. Augustusban nem lesz 5. évforduló, mert 1 hete volt a 4.

2. Holnap lesz egy küldetés (nem tudom meddig) ahol ha belekerülsz normál csatában a csapatod top 10-ébe (XP alapján) akkor kapsz 10 aranyat. Ha ezt megcsinálod százszor, akkor lesz 1000 aranyad.

2015. ápr. 30. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:

a 2-nek igaza van, itt a link az aranyszerzéshez:

[link]

2015. máj. 1. 09:54
 4/6 CptTomato ***** válasza:
a wargaming évfordulója nem a wot-é ...de több mint valószínű hogy nem 5ik :D
2015. máj. 1. 15:34
 5/6 anonim válasza:

Június 1 7:50 -ig van ha jól tom

Amúgy itt egy oldal ahol minden gold lehetőség ott van:

[link]

2015. máj. 2. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindent! A 10 aranyasat már én is megtaláltam!
2015. máj. 2. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!