Miért nem megy fel a HHP a Honfoglalón, , pedig mindennap belépek, és játszom is, napok óta (kb. ,5 napja, ) 74-en van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 14:15
1/5 anonim válasza:
Te még Honfoglalózol? Megsúgom,az egyik legdurvábban manipulált játék a neten...
2/5 anonim válasza:
Már megint ezek a beszólások.........Kivagyok az ilyenekkel.Igen is jó netes játék ,és lehet is tanulni belőle.Ha xar lenne akkor nem játszanák az emberek te gyökér!
Nem tudom,nekem is volt egyszer ilyenem,sőt nekem még lejjebb is ment.
3/5 anonim válasza:
14:31: Évekig játszottam vele,és egyáltalán nem ment rosszul...viszont azt csak a hozzád hasonló,csőlátású barmok nem látják,hogy a kérdésbeküldés ,,enyhén" cenzúrázva van...a többiről már nem is beszélve.
4/5 anonim válasza:
Akkor ne kritizáld a kérdezőt ,hanem a kérdésére válaszoljál.Már rühellem ezeket a beszólásokat.Inkább a kérdésre válaszolj!!!!
5/5 anonim válasza:
16:08:
Hol kritizáltam,te agyaroggyant?Már ne is haragudj...csak meglepett,hogy Honfoglalózik...ha kritizálni akartam volna,egész mást írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!