Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox kontroller simán használh...

Xbox kontroller simán használható pc-hez ha bedugom usb-n?

Figyelt kérdés
Szeretném egykét kedvenc játékom kontroller-rel is kivinni, de nem tudom ezt lehet? Felismeri a gép? Elvileg az is microsoft termék. Ill hogy melyik játék támogatja vagy hogy van ez?
2015. ápr. 28. 22:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És milyet érdemes? 360-ashoz valót vagy sima xbox is jó?
2015. ápr. 28. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Az Xbox360-ast a Windows 7-től kezdve minden játék automatikusan felismeri (kötelező annak, aki Windowsra akar fejleszteni). Az Xbox One kontrolleréhez külön drivert kell letölteni a Microsofttól, utána már ugyanúgy működik, mint az Xbox360-é.
2015. ápr. 29. 00:37
 3/12 A kérdező kommentje:

Közben utána néztem, és nem egészen így van elvileg.

A vezetékest valóban felismeri elvileg, viszont a vezeték nélküliből van olyan ami pc-hez is jó viszont ennek van egy speciális usb adaptere ami veszi a vezetéknélküli xbox jelét, a másik vezeték nélküli kontrolleren nincs ilyen az csak xboxal fog kommonikálni vezeték nélkül.

Tehát összességében ezeket lehet vásárolni:

-vezeték nélküli csak xboxhoz aa elemes

[link]

Vezeték nélküli csak xboxhoz akkumulátoros

[link]

Vezetékes xboxhoz (és pc-hez is jó)

[link]

vezeték nélküli pc-hez is használható a hozzá mellékelt vezeték nk. adapter segítségével.

[link]

2015. ápr. 29. 00:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Tehát köszi a választ de mondjuk ha csak abból tájékozódom amit írtál akkor lazán megveszem a sima vezeték nélkülit only xbox hoz és ott meg nézek mint a jani a moziban hogy mit kezdjek vele.

Természetesen az előbbi kommentben is csak 360 ról írtam.

2015. ápr. 29. 00:57
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Ott van még az Xbox One kontroller is, amit micro usb kábellel lehet csatlakoztatni, de később lesz hozzá adapter is, még idén. Eddig X360-asom volt, de most azt tervezek venni, mivel főleg retro játékokkal játszom és úgy hallottam sokat javítottak a d-pad-en rajta.
2015. ápr. 29. 01:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, igazából soha nem használtam egyetlen kontrollert sem, így nem értem igazából milyen lényegi különbségek vannak az egyes konzol generációk eltérő kontrollerjei között. Én is főleg régi játékokhoz szeretném használni pc-n (2005 és előttiek) remélem ezekhez teljesen jó a 360-as kontroller(igazából vennék sima első generációs xboxhoz valót is de nem találtam még azt).
2015. ápr. 29. 01:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja kifelejtettem hogy minél olcsóbbat szeretnék és működőt ezért is felejtős nekem a one kontrollerje.
2015. ápr. 29. 01:20
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Az első generációssal elég sokat kell bajlódni, hogy menjen PC-n, nem arra tervezték:

[link]

És még akkor sem biztos, hogy az adott játék teljesen támogatja.

A vezetékes X360-asat meg csak bedugod és ezek a játékok biztosan mennek vele, bármiféle állítgatás nélkül, pont mint konzolon:

[link]

2015. ápr. 29. 01:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Teljes ez a lista?......

Star wars battlefront ii megy vele de az ugyanabban az évben kiadott star wars republic commandó meg nem? Érdekes.

Vagy mondjuk a 2005-ös painkiller sincs a listában..

Nekem ilyenekre kellene főleg.

2015. ápr. 29. 01:39
 10/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem hiszem, hogy teljes a lista, de mivel 2005 végén jelent meg és onnantól kezdett standard-é válni a támogatása PC-n, lehet hogy ezek még nem. De ha egy játék nincs is a listán, mert mondjuk régebbi, de támogatja úgy általában a kontrollereket, akkor be lehet állítani a gombkiosztást, csak nem ismeri fel automatikusan. De mindenesetre PC-s FPS-eknél minél régebbiek, annál nehezebb és macerásabb őket kontroller játszani.
2015. ápr. 29. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!