Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy menne ezen a gépen a GTA5?

Hogy menne ezen a gépen a GTA5?

Figyelt kérdés

Processor:AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.00 GHz

RAM:4gb ddr3

Videókártya:AMD Radeon HD 6670,1024MB,GDDR5 (Hynix)

Hallotam hogy gyengébb gépen is elmegy..de ezen elmenne közepesen vagy legalább lowon?

2015. ápr. 28. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Vagyis menne, de nem élvezhetően. Ez a játék már 3. generációs intel procit kíván. Magyarán I3. AMD-ből meg még ütősebb kell.
2015. ápr. 28. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
nem hinném.
2015. ápr. 28. 23:41
 3/10 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen procim van, 5 gb ddr3 és full lowon (normal) 40-45 fps-sel megy. Minden nap játszok vele, elég élvezhető szerintem így is a játék.
2015. ápr. 29. 13:58
 4/10 CptTomato ***** válasza:

Nem kötekedni akarok #1 de az I3 az i3 és semmi köze az intel processzorainak generációjaihoz....

Az i3 szériák esetében nem vagyok biztos hogy ez a számozás érvényes a generációkra és lusta is vagyok utána nézni most de az i5 és i7nél ilyen típus számozások vannak xxxx ahol x=1,2.3...9 a generációt mindig az első számjegy jelenti tehát ha harmadik generációs processzorral van dolgunk akkor az 3xxx lesz.

2015. ápr. 29. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Az I1-től I7-ig és tovább egy "új" technológián belüli generációkat jelöl.
2015. ápr. 29. 16:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem elkezdem szedni,adok neki egy eselyt hatha :D
2015. ápr. 29. 16:43
 7/10 A kérdező kommentje:
GTA4 eleg szepen ment nem egesz lowon ugy hogy remelem ez is menni fog
2015. ápr. 29. 17:24
 8/10 A kérdező kommentje:
ugy ertem hogy kicsit magasabb beallitasokon mint low
2015. ápr. 29. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező! Úgy hallottam, a GTA5 elég jól optimalizáltra sikerült, így megér egy próbát. Ha a GTA4 ment, ennek is futnia kéne legalább minimális beállítások és alacsony felbontás mellett. De ilyen gépen csak kompromisszumokkal tudsz már játszani. Végül is, nem az a lényeg, hogy lag nélkül menjen, ha minimálisan is? Nézz erről videókat, a processzorod és a videokártyád nevével, referenciaképp. De vigyázz, sok az ilyen átverés YT-n.

Egyébként, #1/#5 67%-os válaszadó, nem bírom ki, hogy ne kössek bele. Nincsenek Intel processzorok i1-től i7-ig, nem generációkat jelöl. i3, i5 és i7 főszériák léteznek, azoknak is rengeteg altípusa, négyjegyű számsorozattal jelölve (melyből a 3xxx a 3. generáció). És valóban kis i-betűvel írják, bár ez a legkisebb probléma itt. Annyira nagy okosságot mondtál, hogy képtelen vagyok elhinni, hogy nem troll vagy. Az AMD vs. Intel vitába inkább bele se kezdenék, értelmetlen.

Másrészről, a játékokhoz nem a processzor az elsődleges szempont, hanem a videokártya. A kérdésben szereplő processzor egy kétmagos, már nem éppen mai példány, és a minimális gépigénynek sem tesz eleget.

2015. ápr. 30. 02:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem,na mire 60gb lejön.. Am nem az volt a kérdés hogy milyenek az i processorok,privátban is lehet vitázni :DD
2015. ápr. 30. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!