Tudtok a Dishonoredhez és a Thief-hez hasonló világú játékokat vagy filmeket?
Figyelt kérdés
Nagyon kedvelem ezeket a világokat, sötét, okkult, de ami igazán megfogott, hogy a középkorból lép elő az iparosodás korába. Ehhez hasonló filmeket és játékokat szeretnék találni a segítségetekkel.2015. ápr. 27. 15:15
1/5 anonim válasza:
Filmek?
Steampunk filmekre keress rá, én a Vidocq-ot ajánlom.
Játék? Most jött ki a Bloodborne és az Order 1886. De sajnos PS4 exkluzívak.
Amnesia: Dark descent
Talán egy kicsit furának tűnik, de a Batman Arkham Cityben is vannak hasonló motívumok.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ, srácok. Elsőnek mondanám, hogy kerestem, de a Steampunk világ hatalmas, és noha ha imádom is, kevés ilyen film van, ami az általam írt leírásban szerepel. Egyedül az exklúzív játékot nem tudom kipróbálni, de szerencsére a többihez már volt szerencsém.
Másodiknak meg csak annyit, nem teljesen az én világom, Viszont már le is szedtem, holnap ki is próbálom!
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. ápr. 27. 21:39
4/5 anonim válasza:
Közben eszembe jutott egy, ami megfelelhet, az Arcanum. Abban egy tipikus fantasy világ kezd el iparosodni. Az unofficial Arcanum patch nélkül ne állj neki, mert különben nagyon bugos.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem pontosan Rpg-re kerestem, de te nyertél. Ez a világ lenyűgöző, szerintem beletudok ölni sok órát. Köszönöm szépen a segítséget! :)
2015. ápr. 28. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!