Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valahol be tudom/tudnám...

Valahol be tudom/tudnám szerezni A Gyűrűk Ura - Harc Középföldéért II. c. játékot?

Figyelt kérdés
Már kerestem több oldalon is, de sajnos nem találtam. Az 576 oldalán is próbálkoztam, de sajnos ott sem jártam szerencsével. Tudom, már régi játék - jó pár éves - de én szeretném beszerezni. Kérek valakit, aki tud bármilyen internetes oldalt, vagy boltot ahol van esély arra, hogy be tudom szerezni, az kérem jelezze a válaszban, küldjön linket vagy bármit.

2015. ápr. 26. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehetetlen legálisan beszerezni, torrenteld le nyugodtan. A kalózkodás ellen vagyok, de ha holmi tulajdonjogi hercehurcák miatt (Electronic Arts a Warner ellen) nem lehet eredeti kópiát vásárolni, nincs semmi lelkiismeret-furdalásom.

Na jó, itt egy eladó példány potom 240 dollárért:

[link]

2015. ápr. 26. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Megy a jogi péniszrázás, de van pár torrent oldal, ahol fellelheted, szedd le ott.
2015. ápr. 26. 23:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress rá olx-n jófogáson...
2015. ápr. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!