Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fiúk, akik sokat játszotok a...

Fiúk, akik sokat játszotok a számítógépen (komolyabb szinten)! Örülnétek ha ajándékba kapnátok egy játékra kifejlesztett egeret?

Figyelt kérdés

Pl ezt:

[link]

Mit gondoltok róla?

2015. ápr. 26. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Olcsó másolata az olyan egerknek, mint amilyen nekem is van például a R.A.T.

Monduk úgy, egy ideig hasznáhlatná, pár hónapig, aztán szinte biztos, hogy cserélhetné le.

A magasabb ár mindig precízebb, jobb anyagból készült, tartósabb egeret jelent - az estek legnagyobb részében.

Egyébként itt az is számít, miyle van/volt. Mondjuk Razerhez szokott-e, esetleg logitechez...

Ha ez lenen az első egere, akkor viszont a kiszemelt példány megfelelő lesz. Ha nem ,akkor sajnos drágábbak közöttl enne érdemes körülnézned.

Egyébként az is egy jó ajándék lehet iylenkor ,hogy ha van egy jó egere, akkor egy megflelő egérpadot venni hozzá - igen, nem mindegy, mint csúszik a rágcsál -, az enyém pédlául 7000 ft volt lassan 10 éve, de még mindig hibátlan a felülete.

Eestleg egy SteelPad QcK és társai jó váalsztás lenne

2015. ápr. 26. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ! Eddig csak egy kis mezei irodai egérrel játszott. Már lassan nyolc éve eszi ezeket, ezért gondoltam, hogy megérdemel egy rendeset.

Sajnos nincs sok pénzem rá, ezért néztem az E-bayen. Igen, gondoltam hogy nem eredeti, bár egy ideig biztos tudná használni.

2015. ápr. 26. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Komolyan ennyiért vársz normális egeret? dupláz/triplázd meg és vegyél egy alsókategóriás, de nem noname szart, és évekig nem kell költeni egérre.Az A4tech egerek kellemesek 4-5 ezer környékén. A régi x710 még mindig ott figyel a polcomon tartalékként.
2015. ápr. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!