Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudok a Stronghold...

Miért nem tudok a Stronghold Crusaderben (I. V 1.1) multizni?

Figyelt kérdés
Mikor belépek egy szerverre és elindítanánk a játékot kiírja hogy Waiting for host... és aztán 2 villanás, fekete lesz a képernyő majd kiírja hogy a Stronghold Crusader leállt a kellemetlenségért elnézést kérünk stb stb. V 1.1-em van, és próbáltam olyan szerverre lépni ahol szintén V 1.1 van de mégsem indul.... mi lehet a gond? (Lehetőleg úgy próbáljátok leírni hogy egy nemigazán hozzáértő is megértse.) (Illetve a beszólogatósok kíméljenek!)

#játék #program #Gameranger #Stronghold Crusader I.
2015. ápr. 23. 19:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt kihagytam, GameRangerrel próbáltam.
2015. ápr. 23. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
eredetiben van meg a játék? mivel online szervereknél van eredetiség szűrő.
2015. ápr. 23. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Ohhh..... akkor ez lesz a gond :( netről szedtem le az egyik torrentes oldalról. Köszönöm a segítséget!
2015. ápr. 24. 07:27
 4/5 anonim válasza:
ez baromság, bárhonnan leszeded a játékot tudsz vele gamerangeren játszani vagy lan kábelen keresztül is ha összedugjátok a gépeket, arra kell figyelni hogy a tűzfalakat meg minden ilyen bugyutaságot le kell tiltani mert nem enged játszani, tűzfal vírusírtó off és már mehet is lan kábelen vagy neten keresztül a multi
2015. máj. 4. 00:08
 5/5 anonim válasza:

illetve (ismét én vagyok) szedd le ezt

https://kick(ezt töröld ki innen és úgy másold be a böngészőbe azért írom így mert nem engedi máshogy a linket betenni)ass.to/stronghold-crusader-hd-extreme-hd-t10229700.html

ez a teljes játék és a kiegészítője ráadásul HD, ha így se működik akkor tedd újra a gamerangert (persze miután a játékot újra tetted)

2015. máj. 4. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!