A Gta 5 már crackelve van? Igazából azért érdekel, mert a Rockstar azt mondta, hogy feltörhetetlen lesz a játékuk, legalábbis jó védelmet kap.
Figyelt kérdés
Nyugi, én nem fogok a crackelt verzióval játszani, mert PS4-re megvettem a játékot, és hidegen hagy a PC, csak kíváncsi vagyok, hogy a legalja már játszik-e a tört verzióval. Mondjuk aki 2 évet képes várni a játékra, és nem tud 10ezret félretenni, az elég szánalmas.2015. ápr. 22. 16:12
11/19 anonim válasza:
Ha annyira feltörhetetlen a játék, akkor hogyan van meg nekem a kalóz verzió ? gyerekek. Ez nem igaz, nem a denuvo drm-et használja a gta 5, mert megirta a rockstar, hogy nem a fifa15 védelme lesz benne. És nem az ISO-t törték fel, hanem a feltelepített játék mappáját dobálták bele egy többfájlos rar-ba, azt meg crack-elték, ennyi de mind1 is, mert működő crack már van hozzá, ami nekem megvan, és nemsokára ott fog ncore-on fityegni, mert felrakom.
12/19 anonim válasza:
Ja és az előttem hozzászólónak teljesen igaza van. Ha valakinek kevés a pénze, nem biztos hogy játékra fogja kidobni a kenyere árát, ha meg lehet így is oldani.
13/19 anonim válasza:
Én már játszom a tört verzióval ergo, van már már tört és működik.
15/19 Predator961 válasza:
En azt mondom mjndenki maga donti el hogy megveszi e vagy sem. Ha peldaul csak singleplayer olyan kategoria mint a cod akkor csak letolti az ember kiporgeti es kesz de ha szeretne multizni is akkor megveszi ennyi. Es ne mondjatok mar hogy lopja a jatekot mert ez hulyeseg. Tekintsetek ugy mintha leteznenek videojatek robin hoodok akik feltorik a jatekokat hogy ne kelljen foloslegesen kidobni az ablakon 10 ezreket (akinek nem nagyon van ra penze es szeretne jatszani) ugyhogy ne nezzetek le ha valaki nem veszi meg hanem inkabb letolti mert nem akar kidobni ra ennyi penzt. En csak azokat nezem le akik csalnak a jatekokban...
Koszi :)
16/19 anonim válasza:
Először is adjatok minden magyar embernek állást! És jó fizetést minimum havi 200.000Ft nettó fizut utánna pofázzatok hogy lopják a játékokat mert akkor elvárhatnátok az emberektől hogy megvegyék mert abból már tellene szerintem ha meg nem tudsz az embereknek ilyen melót adni akkor meg ne pofázz mert nincs péze a magyarnak még meghalni sem. drága a koporsó. . . Én is szívesen támogatnám a kedvenc játékfejlesztőimet pl a dontnodot. Ha milliárdos lennék saját magam bíznám meg őket hogy csináljanak nekem játékot mert imádom a játékaikat, de nem vagyok milliárdos így marad a warez akinek ez nem tetszik vegyen nekem egy jobb gépet meg játékokat hozzá. .
17/19 anonim válasza:
Mi a bajotok azzal ha valaki lekalózkodja a játékot? A ti pénzeteket is kiszedik a kapitalisták még sem szóltok semmit. Most ha valaki nem annyira gazdak hogy minden 60€ megvegyen akkor már miért ne tölthetné le?
18/19 nyarierik123 válasza:
szerintem nem érdemes tízezreket kidobni egy játékért, megvan nekem a tört GTA 5 kipróbálásra de szerintem nem ér meg annyit és kész! ne értsetek félre nagyon jó játék meg minden,sokkal jobb mint a GTA San Andreas meg a GTA 4 egyben, de tényleg nagyon sokba kerül.
19/19 darken dragon válasza:
Be megyek a boltba és van 300 ft-os kenyér meg van ingyen kenyér és ha meg is teheted hogy megvedd nem biztos hogy meg fogod venni (Jó lesz az még másra címszó alatt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!