Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 5 az első küldetésben...

GTA 5 az első küldetésben lefagy, valakinek hasonló probléma, és mi a megoldás rá?

Figyelt kérdés
Körülbelül mindig az udvaron lövöldözés közben szokott megállni a játék, és ha le teszem tálcára akkor kidob egy hibaüzenetet. A játék rendesen fut a gépemen, ebből gondolom h valami szoftveres probléma lehet
2015. ápr. 22. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Megvetted <--> letöltötted?
2015. ápr. 22. 15:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, bex64 hibauzenetet ír ki
2015. ápr. 22. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Lopott húsnak híg a leve.!
2015. ápr. 23. 15:35
 4/9 B.Alex Adrián válasza:
Amikor trevorral kéne kimenni ?
2015. máj. 6. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:
igen, akkor. kimegyek az udvarra és ott mindig lefagy lövöldözés közben
2015. máj. 7. 16:44
 6/9 B.Alex Adrián válasza:
Nekem ott az update 4 segítet de a játék még így sokat crashel pl ezért nem tudom kivinni mert mindig az utolsó küldinél fagy ki
2015. máj. 9. 12:37
 7/9 anonim válasza:
Nekem is lefagy srácok pont az udvaron mielőtt menekülés közben szálnák be a kocsiba ilyenkor mit tehetünk ? én is letöltöttem hogy megnézzem milyen és ha tetszik megveszem de most mit csináljak? másik crack segíthet?
2015. máj. 10. 17:19
 8/9 B.Alex Adrián válasza:
Én már jó rég felb*sztam magam ezeken a kifagyásokon amíg nem tudják ezt orvosolni és ha nemis tudják akkor eredeti
2015. jún. 30. 00:44
 9/9 anonim válasza:
Nekem a problema az hogy eredeti de megis lefagy az elso kuldetesnel mikor autoba ulok es elindulunk.mitol lehet?
2019. júl. 11. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!