Mit csináljak, ha nem indul el a sims 3-om?
Figyelt kérdés
A sims 3 letöltve van meg nekünk. Töröltem az egyik kiegészítőt és azóta azt írja ki, hogy hiba történt. Mit tegyek? ( azért töröltem le az egyik kiegészítőt, mert azzal kellett volna elindítani, de nem tudta leolvasni a windows)2015. ápr. 21. 16:40
11/16 A kérdező kommentje:
De, csak nem értem miért kell rögtön leszólni amiért nem vettem meg. Rajtam kívül nyilván mindenki szent és elmegy a boltba megvenni.
2015. máj. 4. 19:20
12/16 anonim válasza:
Amit írtam nem nevezném leszólásnak. Nem az #1-es voltam, azért nézhetnéd a százalékokat, hogy ne tévessz össze embereket...
13/16 anonim válasza:
Egy csövesnek van 10.000 forintja megvenni a játékot? Grt O.o Milyen gazdag csövesek vannak itt Magyarországon! :D
14/16 anonim válasza:
Ott a baki a kommentedben ,hogy a játék nem 10 000 ft-ba kerül.
15/16 anonim válasza:
Már nem 10.000Ft az igaz, mert már nem új, de az tény, hogy régen 11.000Ft amikor frissen jött ki a piacra.Ami pedig a lopást illeti, nem rég volt benn előadást tartani bírónő nálunk.Valaki rákérdezett, hogy a letöltés bűntettnek számít-e? Maga a letöltés torrentről vagy bárhonnan még nem bűn...Nem büntetik, de ha azt a letöltött játékot,filmet,stb. valaki tovább adja, na az bűn és illegális, maga a letöltés nem!
16/16 anonim válasza:
Csak a kérdés nm régen került ki. Azonkívül még ha le is töltesz egy programot, játékot, nem tudod használni, csak a helyet foglalja a tárhelyeden. De lehet ezt magyarázni a sok gerinctelennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!