Jaciger kérdése:
GTA ha PC-n veszem meg akkor... ?
Figyelt kérdés
ha pcn megveszem akkor steamon ugyan úgy tudom aktiválni h lássák h azzal játszom?2015. ápr. 21. 15:17
1/7 anonim válasza:
Hol veszed meg? Ha steamen keresztül, akkor persze, ha dobozos formában, figyelj rá, hogy steam-en aktiválható legyen. Tehát legyen ott a steam ikonja.
2/7 A kérdező kommentje:
GTA 5 öt az 576 ba akarom és steamra aktiválni
2015. ápr. 21. 18:42
3/7 anonim válasza:
tudod aktiválni steamen, de ha ez lesz az első játékod, akkor nem fogsz tudni senkit barátlistára felvenni steamen, mert ahhoz steam-en keresztüli pénzmozgásra (bankkártya, paypal stb) vásárlás vagy steam pénztárca feltöltés kell.
4/7 A kérdező kommentje:
nem kell hozzá hogy legyen barátod am már van fizetősöm....!!!!44!! nekem mikor már regisztráltam akkkor tudtam barátot felvenni...
2015. ápr. 21. 19:47
5/7 anonim válasza:
Ha jól értem, te azért akarsz Steamest, mert menőzni akarsz. Amúgy meg egy helyesírási szótár jól jönne neked...
6/7 anonim válasza:
tudtommal csak akkor lesz steames, ha steamen veszed. minden más formában rockstar games social clubban tudod aktiválni
7/7 A kérdező kommentje:
azért íro helytelenül mert telóról írok... -.-
2015. ápr. 27. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!